Válaszol az a focidrukker, aki irtóra örül a válogatott győzelmének, de közben a liberálisok 10 éve azzal csesztetik, hogy ők meg nem?

Érdekes cikkre bukkantunk mindannyiunk szeretett 444.hu-ján. Szily László, a libernyák sajtó Ozzy Osbourne-ja kezdett elkeseredett kármentésbe, mivel megvalósult a libsik legszörnyűbb forgatókönyve. A szar magyarfoci ismét kint van a EB-n! Ja, nem. Sokkal rosszabb. Az EB lesz itt bent, Magyarországon! Marseille-i vonulás lesz majd, csak a körúton. Jó szar érzés ezt felfogni nektek, mi? ;)

Szily László Forrás: YouTube / Képernyőfotó
Szily László Forrás: YouTube / Képernyőfotó

Eleve peched van, hogy pont focidrukker vagy.

Sokkal nagyobb pech, hogy 0rbángyűlölő libernyák vagy, aki 10 éve hergeli magát bele a hülyeségbe. Hogy a stadionoktól meg a fociba ölt milliárdoktól nem lett jobb semmi. Hát, de! ;)

Ha más lenne a hobbid, mondjuk színházmániás lennél vagy túramotoros, akkor jó eséllyel egyetlen ismerősödnek se jutna eszébe nyilvános fórumokon azért baszogatni, hogy mivel töltöd a privát szabadidődet. 

Semmi baj, mi, innen a nemzeti, futballkedvelő oldalról nem sajnálunk téged most se. Most megtapasztalhatod toleráns ballib haverjaid híres toleranciáját meg empátiáját. Annyira sajnálunk téged, mint a vérkomcsi Rajkot a többi vérkomcsi kötelén.

A politizálóbb hajlamúak ilyenkor ráadásul olyan vádlóan jönnek elő a fociba öntött rengeteg közpénzzel, mintha személyesen te talicskáztál volna oda 2,5 milliárdnyi TAO-pénzt a mezőkövesdi klubház elé, és mintha a színházakat és a közutakat nem pont ugyanúgy EZEKNEK a pénzéből tartanák fenn és építenék.

Igen, mert az tök más! Nekik az a sok köSSZpénz jár, mert ők befizetnek adó formájában, amit a futballistáknak meg kluboknak nyilván dehogyis kell (de). Pontosan emiatt megengedhetetlen, hogy csakis a liberálisok által fizetett adót futballra meg ilyen hülyeségekre költsék. Vajon nem hibás ez a logika alapjaitól kezdve? Vajon ez a kedvenc ellenzéki mantra tényleg így van? Mi lenne, ha az egész érvelést megfordítanánk?

Az ÉN húszezreseimből aztán ne formázzon pimasz és polgárpukkasztó, péniszre emlékeztető színpadi kellékeket az Alföldi! Legalábbis addig biztosan ne, amíg a Pumáinknak csak L-es AIM-9 Sidewinder jut a sokkal modernebb X helyett. Egyetlen SZFE-s zenebohócnak se vegyünk állami cintányért addig, amíg csak 2A4-es leopárdok vannak Tatán a 2A7+-osok helyett, hiszen a nemzet védelme mindig előrébb való annál, ha valaki Macbeth-et meg kaukázusi krétakört szaval szarul.
A liberális közegben mozgó magyar focirajongók mellkasa már tele van lila, ovális véraláfutásokkal a morális mutatóujjak folyamatos böködésétől.

Szar dolog, ha ezúttal nem ti lőttök a saját szar propagandátokkal, hanem titeket lőnek vele vissza a sajátjaitok, igaz, Laci? ;)

És ha ez nem lenne elég, pechünkre eljutottunk az EB-pótselejtezőig, sőt őrületes hajrával meg is nyertük azt, végső kétségbeesésbe taszítva a magunkfajtát. 

A magunkfajtát viszont nem, mert mi,  normális emberek ennek például tökre örültünk. Nem mi lapátoltuk ide 10 év alatt ezt a sok szart, ami a végén a saját képünkbe vágódott. Olyan az egész, mint valami népmese. Az Ordas ravaszul vermet ásott az okos Malackának. Elhíresztelte az egész falkában, hogy nála okosabb farkas a világon nincs. Szétszivatja a buta vidéki gumicsizmás Malackát, csak várjuk ki! Majd az egésznek az lesz a vége, hogy az okos Malacka kajánul integet most verem alján kétségbeesve vonyító Ordasnak, akit mindjárt a sajátjai fognak darabokra tépni. Ezalatt Malacka három önfeledt meccset fog focizni az EB-jén. Csak te vagy így kétségbeesve, Laci! Mi kurvára élvezzük. 

Forrás: MTI/Illyés Tibor
Forrás: MTI/Illyés Tibor

Azzal, hogy Nego egyenlítő góljánál ordítva felpattantál, tényleg jóváhagytad, hogy inkább épüljenek stadionok, mint kórházak? Amikor Könyves zseniális elmozgásánál üveghangon kezdtél visítani, hogy Szoboszlai lövését a gyapjas jak nászbőgésével ünnepeld, azzal tényleg igazat adtál Orbán Viktornak abban, hogy az elmúlt hetekben jobban érdekelte, hogy a sleppjével együtt élőben, all inclusive pezsgőzve nézhesse meg a Puskásban Ronaldót és Messit, majd a pótselejtezőt, mint hogy gyors cselekvéssel megakadályozza  többezer magyar megfertőződését? 

Igen. ÍGY!

Igen, a kormánykritikus közegben nem mindenki viselte jól ezt a remek győzelmet. Na nem azért, mintha a magyarok ellen drukkolnának. 

De, igen! Pont azért. Csak egy nevet mondok: Dániel Péter. Na jó, még egyet! Farkasházy Tivadar.

De minél kevésbé ismeri valaki a focit, annál könnyebben jut arra a téves következtetésre, hogy ez a drámai 2-1 valahogyan mégiscsak Orbán győzelmét jelenti, aminek normális ember nyilvánvalóan nem örülhet.

Ismét visszatértünk hát ahhoz a problémakörhöz, amelybe a fent említett Farkasházy Tivadar már öt éve belecsapódott. Pont ő vallotta be, hogy vereségek esetén örül, mert akkor meg a Orbánnak rossz. Most akkor miért ilyen nehéz bevallani, hogy győzelmek esetén valahogy mégiscsak Orbán győzelmét jelenti a dolog? ;)

Ez azonban minden létező szempontból tiszta hülyeség. 

Így van, de ez a ti hülyeségetek. Ezt a helyzetet megint csak ti teremtettétek, László. Feltettetek mindent a pirosra az állandó orbánozással, stadionozással, és most másodszorra pörög ki a fekete. Most akkor aki fogadott, és veszített, az vágjon jó képet, és főleg ne találja ki, hogy minden kudarc az Orbáné, sikerek esetén viszont ő a maga részéről beszappanozott angolnaként mégis inkább átcsúszna a magyar táborba kápónak, mert ehhez semmi köze nincs az Orbánnak. Hova a következetesség, László?

Szőllösi Úr cikkével kapcsolatban

„Ez azonban egész egyszerűen nem igaz".

De igen! Most hatalmas Naugye 2.0 van, László. Érvelhetsz te is nyugodtan a migránsokkal meg a túl sok TAO-t felemésztő túl gyenge akadémiákkal, de a lényeg az, hogy ahogy 2015 novemberétől 2016 júniusáig végre kussoltatok, úgy most is kussolni fogtok, szóval teljesen igaz, hogy Naugye 2.0 van, és mindenben Dr. Miniszterelnök Úrnak volt ismétcsak igaza. ;)

Forrás: MTI / Stephanie Lecocq
Forrás: MTI / Stephanie Lecocq Forrás: MTI/Stephanie Lecocq

Elemezzétek csak nyugodtan, hogy nem, pedig de. ;) Az a helyzet, hogy Orbán Viktor itt is legyőzött benneteket, és öröm látni, hogy mennyire fájó ez a vereség most. Lehet majd még ötven ilyen mélyreható eszmefuttatást írni, hogy dehogyis a politikusaink miatt. Se a Fehérvár, se a Fradi nem lett jobb jottányit sem attól, hogy fideszes oligarchák meg pártigazgatók döntik bele a lóvét, és mennyivel szebb, emberközelibb volt, amikor az általatok füstölővel körbetáncolt, varázslatos MSZP-SZDSZ kormányzása idején a közüzemi számláikat se tudták kifizetni ezek az egyesületek, de a futballjuknak legalább volt becsülete, meg vécépapír a kórházakban. Meg alkotmány!

Mi remekül fogunk szórakozni ezeken a baromságaitokon. Bíráljatok csak. Ajvékoljatok, elemezzetek! 

A magyar foci egy olyan kivételes kincs, amit senki sem lophat el magának. Még az sem, aki egyébként egy egész országgal is képes ezt megtenni.

Valahol megnyugtató, hogy egy hosszas, 24 órás válságértekezlet után Langleyben csak ennyit tudtak kiizzadni nektek. Mi lesz itt még veletek, ha a portugál-francia kettősből netán megverünk itthon valakit? :)

Ui: Érdemeid elismeréseként annyit, hogy te legalább vállaltan emtékás vagy, nem pedig csíra hungarokatalán, mint az a másik köcsög 444-es!