Tiszta ellenzék

Az elmúlt évek egyik legmeghatóbb és legmegindítóbb interjújából megtudhattuk, hogy az ellenzék egyik ifjú csillaga nemcsak tiszta, de ezt a tisztaságot a lehető legminimálisabb ökológiai lábnyommal, alig némi tisztítószer árán éri el.

Csak egy kis sampon és tusfürdő. Semmi fogkrém, dezodor, pláne szakállolaj, ami esetleg az orángutánok élőhelyét elpusztítva rombolná a boJgót. Mi más mutatná meg ennél gyönyörűbben a politikus mögött az eNbert? <3

Vajon hogy tisztálkodik a többi tiszta politikus? Megpróbáltuk elképzelni.

Péter (40)

A minimalizmus Maradójána személyi higiénia terén is köröket ver a felfuvalkodott és urizáló fideszes feudalistákra. Teddy Meldrum ilyen cselédlányillatra izgulhatott, mint a mosószappan és olcsó parfŐm keveréke. Fénylő arcocskája és töredezett keze nem szokott luxuskozmetikumokhoz. Talán a krumplitól koszos körmeit is csak körömkefe és súrolópor párosával tisztítja meg ünnepnapokon. Egyszerű vidéki fickóként a szavazatunk se lehet másé! <3

Bertalan (46) 

Kész rejtély. Nagyon durva, hogy gyakorlatilag SEMMIT sem sikerült kiderítenünk higéniai szokásairól! :(

Ferenc (59)

A szájápolás sem maradhat ki. Sőt, ebben az esetben tulajdonképpen a szájápolás tartalmi része helyett szinte kizárólag a leheletre, pontosabban annak palástolására fordítunk figyelmet. Ősi világtörvény, hogy alkoholt csakis alkohollal rejthetünk el a kíváncsi házastársi szaglószervek elől, így itt is szájvizek és arcszeszek széles választéka várható.

Szerencsésebb esetben pedig picit bele is lehet majd kortyolni az álcának szánt pipereszerbe.

Nagyobb ünnepekkor (április 4., november 7.) pedig még az anyóstól is elvárt egy erősebb löttyintés az 1971 óta családi kincsként őrzött Krasznaja Moszkvából.

Detty (12)

Mint minden kisfiú, ő is nyűgnek érezte a tisztálkodást, mert az egész napos rosszcsontkodás eredményeképpen komoly koszrétegek rakódtak a pajkos kissrácon, miközben a legkülönfélébb kormánypárti disznóságokat igyekezett kiásni.

A nap végére sokszor nem marad elég erő és figyelem a különösen kényes helyekre, mint fültő vagy lábujjközök.

De pont ettől olyan szerethető, olyan édes és eNberi ez a karakter, ami különösképpen számít egy szavazatra, TŐLED! <3

Gergő (Dettyvel egykorú lehet, csak kicsit félénkebb)

Neki mindenét a gondviselői mossák. Ki ne szeretné, hogy ez a továbbiakban is így legyen? Szavazz lécci rá!

Joe (180)

A lenyugvó napnak is van szaga, ezért az öreg világmegváltó sem lehet kivétel!

Joe bácsi a napjai nagy részét önmagán kívül tölti, ezért tisztálkodásáról is egész stábnak kell gondoskodnia. Ahogy a mauzóleumban fekvő Lenint is időként át kell áztatni különféle vegyületek keverékében, úgy Joe bácsit is alkalmanként hasonló frissítő fürdő várja. Kisebb probléma, hogy Leninhez hasonlóan elvileg ő is életben van még.

Ez különösen nagy gond lehet haj-és körömvágásnál, melyeknél a gyerekekhez hasonlóan őt is le kell foglalni valamivel, hogy ne ellenkezzen gondviselői tevékenysége ellen.

Ilyenkor jöhet jól egy épp kéznél lévő petíció, melyet a Klubrádió bezárása miatti mélységes csalódottságában tud aláírni a rendkívül ambiciózus négerfehér alelnökasszony. Szavazz rá, kérlek, hogy kicsit jobb hely legyen a Világ! <3