Összehasonlító párttörténet

Kételkedő ingadozóknak összeszedtük az elmúlt 10 (30-70-100) év legfontosabb különbségeit a jobb és baloldal közt.

Baloldali nembűnök: Elkúrtuk. Nem értettünk hozzá. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Ja, de vissza az egész! Ezt csak az akkori miniszterelnökünk állította, de VV Zsolti azóta már utánaszámolt, és hála neki kiderült, hogy a baloldalnál sikeresebb országszervező és gazdaságirányító még az életben nem volt.

Jobboldali bűnök: Nem érdekel már semmi, csak hogy nyitva vannak még mindig a kaszinók, szóval a fideSS-t el kell zavarni végre bármi áron!!!

Baloldali bűnök: Romba döntött államháztartás, szarrá adóztatott középosztály, 10%os költségvetési hiány, egekbe emelt irányadó kamatok, devizahitelek, külföldiek kezébe adott közművek, mindig a magyar fél számára hátrányos szerződések sora.

Jobboldali bűnök: 0rbán és Mészáros gazdagodik. Alkotmány sincs már! Meg a CEU-t is Bécsbe űzte a zsebcigány, igaz, még maradt belőle egy kevés.

Baloldali nembűnök: Olyan jó itt, Európa lábánál! Egyáltalán nem büdös, illetve már megszoktam az előző 40 évben is, és ahhoz képest tényleg egész jó illatú. Milyen jó volt már, amikor a kócos patkánylány tolta a külügyeket, mert akkor még figyelemmel voltunk szomszédaink érzékenységére. Azóta lesül a bőr a képemről, ha a nyugati barátaim kérdezik, hogy mi van már nálatok.

Jobboldali bűnök: Tele van minden románokkal meg ukránokkal, amióta a kurva fideSS van. Miattuk nem tud nyerni az én imádott kis MSZP-m, bár én természetesen dehogyis vagyok MSZP-s. 0rbán szétveri Európa egységét, mert Szíj-ártó idehoz mindenféle kínai meg orosz vacakot, holott igazodnunk kéne az EU oltási tervéhez, mert ez volt megbeszélve 1989-ben a kerekasztalnál. Az EU-t a német sajtó kigúnyolja, ha kell, de hogy a fideSS ide működő vakcinát hozzon, azt nem tűröm el! 

Baloldali nembűnök: Adunk tankot ingyen is. Irak? Jó, az se érdekel, ha az ISIS kezébe kerül, csak vigyétek már innen a picsába! Baloldali vagyok, nem bírom ezeknek a látványát, ha magyar felségjel van rajtuk. Szálljanak a gripenek jószéllel! Nátókombatibilitás.

Jobboldai bűnök: Miért kell megvenni mindig mindenből a legjobb fegyvert? Így nem tudom gyalázni és kikacagni a Magyar Honvédséget a többi balos seggfejjel együtt a neten! Miért turul a jelkép? Németh Szilárd miért főz mindig húst???

Baloldali nembűnök: Hazudtunk, reggel, éjjel meg este. Fel kell készíteni a vezető lapokat, és a vezető lapok publicistáit, hogy megfelelően interpretálják a legújabb zseniális ötleteimet. Kamuvideót készítettünk Baján, de nem baj, mert csinálunk egyet az álmentősről is. Ugye, hogy nem bukok majd bele?

Jobboldali bűnök: Lomnici megkérdezte, hogy mit mondjon. Meccs szünetében is van minihíradó. 0rbán nem tartja el a baloldali sajtót, ami igazából független. Miért fogtad a fejedet, Megadja? Egyáltalán hogy mertek podcastelni bármit? Az balos, akarom mondani, független műfaj. Takarodjatok az internetről, de azonnal!

Baloldali nembűnök: Független, civil szakemberek sora van a baloldalon, akik igazából ott sincsenek, egyszerűen csak zsenik. Ezért nyaralnak Megyóval Kubában. Független civil sajtó, amit a balos önkormányzat fizet. Nem azért kerültem oda, mert 25 éve gyűlölöm a fideSS-t a Mancs hasábjain. Dehogyis Soros fizeti a portált, Gergő, csak az alapítványa, de nem várnak el semmit tőlünk, becs szóra!

Jobboldali bűnök: Lakáj-propagandisták! Nürnbergben ezeket felakasztották a háború után. Nagyon remélem, hogy 2022-ben eljön ez is. Velkovicsot hogy merik kinevezni az SZFE-re? Ez tűrhetetlen! Írok is a Berthelsmannak, hogy az összes németországi lapjában hozzák le ugyanazt a tiltakozást a KESMA létrehozásával kapcsolatban.

Baloldali nembűnök: Teljesen jó a pulyák után járó segílyké. Azért nem dolgoznak, mert te, hófehér nagymagyar hetero rasszista vagy. Végül is a te bűnöd, meg az is, hogy az egészet eljátékgépezik.

Jobboldali bűnök: Bújtatott munkanélküliség ez a közmunka. Teljes bukás, mert egyre kevesebben vannak benne. Hogy mer a sok rohadt cigány fideszes lenni??? Különben is, jobb, ha tőlem tudjátok, hogy 0rbán nagyanyja még pipázott. Nem zörög a haraszt....

Baloldali nembűnök: Undorító, ahogy családilag támadják. Melyik szerencsétlen politikus tehet már a felesége nagyapjáról? Az egész villát törvényesen szerezték, és az apukája nem is vert meg senkit, csak jelentette.

Jobboldali bűnök: Anikó asszony nagyon el lett verve, úgy beszélik. Grácba viszik ki titokba helikopteren, és ott rakják össze a helyi idegklinikán. Azért így, hogy ne derüljön ki. Ezt egyébként egy egészségügyben dolgozó ismerősöm mesélte.

Baloldali nembűnök: Sose loptam Simicsikával, dehogyis! Ja, az a malom tényleg volt. Jó, a Defend meg a Hír TV is. Jó, az is, de hagyjuk ezt már öcsém! Jó? Öcsém! Ügyvezető alelnök voltam, öcsém, de legalább jó kis világ volt akkor 95-ben, és nem szakadt úgy ketté a társadalom, mint ma, öcsém, mert mindenki csóró volt!

Jobboldali bűnök: Popómagazin szerkesztése. Hosszú hajad is volt, Zsoltika! Láttuk ám! Miféle konzervatív vagy te, hiszen metálra ráztad! Nem vagy hiteles. Nem lehetne, hogy végre ne legyél a képernyőn? Nekünk úgy nagyon megfelelne.