Olyan átéléssel éltették a szívtipró Gyurcsány urat, hogy ez már nem is buta seggnyalás, hanem nagybetűs Szerelem

Végre kiderült, hogy a baloldal vezetője nem szimplán egy különleges államférfi, hanem ő személyesen a pápai David Hasselhoff, aki már a nézésével is izgatja a hölgyeket. Íme a Gyurcsány-párti szerelmi vallomás, amiből árad az erotika, az érzékiség és a vágyakozás.

Gyurcsány Ferenc, a baloldal vezére több mint két évtizede van a hazai politika élvonalában, ennyi idő pedig bőven elég volt arra, hogy mindenki felmérhesse:

nem akármilyen ember ez a Gyurcsány Ferenc.

Azt eddig is tudni lehetett, hogy egy tiszteletreméltó, csodálatos figura, aki egyszerre követi nyomon hőn imádott hazájának sorsát, dédelgeti odaadó szeretettel politikai közösségét, és hatalmas terhet a vállára véve aktívan szervezi a kormányellenes ellenállást (immáron 12 éve).

Egyetlen másodperc szabadideje sincs, hiszen ha éppen szünetet tart a nemzet megmentésében, akkor legkisebb fiát viszi óvodába, csirke far-hátból főz alaplevet a családnak, és puszival kényezteti feleségét, Dobrev Klárát.

Forrás: Facebook

A sok tennivaló, nyűg mellett is képes az önfeledt lazításra, szórakozásra, bár ez ritkán adódik meg számára. Ám akkor úgy tud beszélgetni az emberekkel a kőbányai kocsmában, mint senki más. Ha kérdezik, válaszol, ha érik a következő kör, fizet, ha viszont eljön a távozás ideje, elegánsan feláll az asztaltól.  

De hát ez még mind semmi, kezit csókolom!

Most végre kiderült, hogy

Gyurcsány Ferenc nem szimplán egy bölcs, a családját féltő, szimpatikusan bohókás államférfi, hanem ő személyesen a pápai David Hasselhoff, egy kidolgozott felsőtestű félisten, aki két sajtótájékoztató között úgy talál utat a nők szívéhez, hogy közben fél szemmel nyomon követi a makrogazdasági adatok alakulását, és rántja ki a szarból az ország szekerét.

Kalandos élete során megszámlálhatatlanul sokszor dicsérték már meg őt ilyen, vagy olyan formában, de senki sem úgy, mint beosztottja, Somogyi Orsolya, egykori miniszterelnöki sajtóreferens.

 

Amikor 2010 előtt a Kodolányi János Főiskola riportere arról faggatta a húszas éveiben járó lányt, hogy milyen főnök Gyurcsány Ferenc, nem volt hajlandó normálisan válaszolni, hanem inkább egy szerelmes versben mesélte el, mit érez felettese iránt.

Roppant határozott, rendkívüli munkatempót diktál, ebből rengeteget lehet tanulni. Mivel szeret futni, hosszútávfutó, nagyon kitartó ember, ez a munkáján is látszik. Tele van energiával, ezt sugározza felénk is. Keményen dolgozik, és ezt követeli meg tőlünk is. Megtanultam, hogy a napnak akkor van vége, amikor elvégezted a munkád.

Gyurcsány Ferenc, a kemény dolgozó nagyember! Aki tele van energiával, sugárzik a boldogságtól, a szeretettől. Akinek a munkatársai figyelik minden rezdülését, és isszák minden szavát. Aki bölcseleteivel utat mutat az élet útvesztőiben.

Éppen ezért nem mindegy, hogy egy ilyen csodálatra méltó férfiúnak hogyan áll a nyakkendője, arcához ér-e a mikrofon, amikor a sajtó elé lép! Természetesen Meghódított Szívű Orsolya erre is gondolt, végig feszülten felügyelte, főnöke képes-e tartani megnyerő formáját.

Forrás: YouTube

„A munkám során minden gesztus, mozdulat fontos lehet, végig feszülten figyelek, hogy minden rendben történik-e. Egy pillantás a sajtótájékoztató alatt, hogy figyeljen oda, hogyan áll a nyakkendője, vagy a mikrofon ne az arcába érjen, tolja lejjebb. (…) Miniszterelnök úr egyébként nem túl dicsérgetős, de nekem egy elismerő pillantás, egy mosoly elég.”

Végül rajongó tinilánnyá átalakulva arról vallott buján, milyen szexuális ösztönöket szabadított fel benne ez a kedves férfiállat, hogyan fürkészte a tekintetét. Hacsak egyet mosolygott rá, akkor az a nap örökké emlékezetes maradt számára.

Aztán az ember szépen lassan hozzászokik a helyzethez, ő is megszokta az arcomat, és én is megszoktam, hogy megszólítom. Ez már természetes számomra, hiszen ő is ugyanolyan ember, mint mi. Egy kedves mosoly, egy bátorító szó sokat számít, én ezt megkapom a munkám során.

Józsikának örökké hálásak leszünk az érzéki találatért, ugyanakkor jeleznénk, lehet, hogy ennél többet nem szeretnénk tudni Gyurcsány Ferencről. Úgy érezzük, így is kellőképpen bővültek a vele kapcsolatos ismereteink. Ha esetleg Dobrev Kláráról lenne valami hasonló forró történet, kérjük, az inkább menjen a Borsnak.