Nyilatkozatgenerátor éttermiségieknek

Ön mértékadó, véleményformáló, felkapott értelmiségi, akitől újra és újra ugyanazokat a nyilatkozatokat várják a mértékadó és véleményformáló Művelt Nyugaton? Önt minden belpesti értelmiségi haverja hallatlanul szellemesnek tartja, mégis nehezére esik 11 év után folyton ugyanazokat és ugyanazokat és ugyanazokat és ugyanazokat és ugyanazokat nyilatkozni ugyanazoknak a külföldi médiatermékeknek?

Az Új múlt 2000 Kft. most páratlan lehetőséget kínál Önnek! Csak a külföldi megkeresést kell továbbítsa nekünk, és mi az elmúlt 11 év alapján elkészítjük az Ön nyilatkozatát, ahogy azt Ön kívánja!

Cégünk a Csanády utcától a Rottenbilleren át a Rádayig bármilyen belpesti termékspektrumban tudja szállítani a kívánt végeredményt. Generátorunk elkészíti önnek azt, ami 11 év alatt már olyan sokszor tüntetett fel jó színben értelmiségit nyugaton, és buktatta meg 0rbánt.

A filozófus

TGM
TGM Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Ha Önnek világmegváltó hangulata támad, épp marxolvasás után van, vagy egyszerűen csak mindenhez is ért, akkor ajánljuk cégünk “Filozófus” csomagját, melynek igénybevétele esetén Önt azonnal hárombetűs, Nyugaton is elismert és olvasott bölcselővé alakítja. Alapcsomagunk szerint Ön az amúgy elmaradott és Európában periférikusnak számító kis mucsai ország első számú filosza, aki egyfajta példaképként, atyai jóbarátként egyengette a fiatal 0rbán Viktor pályáját, amikor még együtt harcoltak az elnyomó államszocializmus ellen. Azóta Ön ezt mélységesen megbánta, és sértettnek érzi magát, amiért emlőst melengetett hideg és keskeny mellkasán. Érzéseit pedig leginkább francia nyelvterületre generálja majd a gép, melyekkel könnyedén bekerülhet a Le Figaro-Le Monde-L’Humanite hármas bármelyikébe, és ezáltal elismertségre tehet szert belpesti társai köreiben. A nyilatkozathoz cégünk díjtalanul generál majd ATV-s stúdióhátteret.

A filmrendező

Tarr Béla
Tarr Béla Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Amennyiben Ön már statisztált a Cimborában, ökörködött a Kölyökidőben, vagy alakította Julcsi pasiját a Szomszédokban, úgy joggal gondolja, és főleg nevezi magát magyar filmrendezőnek. A néhány százmilliós állami támogatásból készült nézhetetlen remekműve után a teljesen lesokkolt, és ezáltal rendkívül befogadó közönség joggal vár el némi magyarázatot. Ilyen esetekre kínáljuk az elsősorban német nyelvterületre kurrens “Filmrendezőt”, aki a rengeteg hollywoodi manírhoz hasonlóan minden olyan köszönőszöveget összegyűjtött és visszamond, amit a belberlinben világhírű magyarországi rendezők eddig ki tudtak találni 0rbán és rémdiktatúrája ellen. Amennyiben szolgáltatásunkat választja, úgy garantáljuk, hogy a háromórás bemutató abszolút fénypontja lesz ez a két perc, beleszámítva a filmjének kötelező Kapa-Pepe impróját is. Megbabonázva hallgató, majd felszabadulva tapsoló közönség ugyan úgy jár a nyilatkozata mellé, mint komolyságot sugárzó bársonyfüggöny a háta mögé, amint a kezében az épp megnyert Aranypatkányt szorítgatja.

Az irodalmár

Parti Nagy Lajos
Parti Nagy Lajos Forrás: MTI/Szigetváry Zsol

Amennyiben specifikusabb és személyre szabottabb szolgáltatást kíván a “Filozófusnál”, úgy az “Irodalmár” csomagot ajánljuk, amely kevésbé éles és kevésbé aktuálpolitikus, tehát a naiv ideákat dédelgető belpesti körökben bizonyára bölcsebbnek és emelkedettebbnek, így hitelesebbnek hat majd. Lehet Ön egyszerű, Jobbik-ellen szót emelő lírikus (ezt a szálat a nagyobb igény esetén díjtalanul változtatjuk majd meg múltjában), esetleg Takaró Mihály kötelező horrorolvasmányait modern feminizmus alapján elvető harmadik hullámos feminista. Az érvei, és ezáltal a gondolatai mindig ugyanazok lesznek. Cégünk garantálja, hogy nyilatkozata minden nyugati országra specifikus, így szavai mindig a lehető leghatékonyabban melengetik majd meg az adott országban élő értelmiségi lelkeket. Ausztriában például a pincékhez fogja hasonlítani Magyarországot. Németországban egy nagy haláltáborhoz, Belgiumban pedig azt fogja nyilatkozni, hogy 0rbán Magyarországán ellenzéki irodalmárnak lenni olyan érzés, mintha egy láthatatlan hatalom vágná le bárddal az ember karját. Háttérnek számtalan könyvespolc-variációnk közül választhat, amely kiváló és megnyugtatóan értelmiségi hátteret biztosít majd Önnek a skypeos bejelentkezések során.  

Az antifasiszta

Pa-Dö-Dő
Pa-Dö-Dő Forrás: MTI/Kovács Tamás

Igazi retró értelmiségi életérzést kínál önnek végső termékcsomagunk, melynek segítségével ismét visszatérhet 1992 környékére, a legendás antifasiszta időkbe. Magyarország ekkor szörnyű hely, mely robotunk szerint csak egyetlen lépésre van attól, hogy bármelyik pillanatban ismét fasizmus tomboljon ott, ezért Ön mindig telepakolt bőrönddel kész arra, hogy a nyilatkoztató ország bármelyikébe meneküljön NAP-TV-t vagy kamarazenekart vezetni. Kiváló kanadai referenciáink gondoskodnak arról, hogy Ön még véletlenül se mondjon soha semmi mást, aki akár csak egyetlen szóval is eltérne a már eddig is tökéletesen bevált ajvéktól, így a befogadás és a siker garantált lesz a tengerentúlian diverziv értelmiség köreiben! Ja, ott nem annyira, de Belpesten biztosan zabálni fogják. Háttérdíszletnek a dunaparti vascipőktől az 0rbán által újraépített Váron át 2010 előtti gárdaavatásig bármit választhat. Cégünk megbízhatóan szállítja majd.