Niedermüller, Sárosdi Lilla, Kálmán Olga, Fekete-Győr is fehérek lelövéséről fantáziálnak?

A Yale-en arról beszélt az előadó, hogy ő már öt éve leépítette az összes fehér ismerősét

Kiüríteném a pisztolyom tárát bármilyen utamba kerülő fehér ember fejébe... szökdécselve távoznék a tett helyszínéről... a fehérek már egy jó ideje nincsenek teljesen maguknál, elképesztően felháborítanak.

Niederknier (Letérdelő) Péter és ideológiai szövetségesei bizonyára a fenti mondatokkal is azonosulni tudnának a magyar-ír barátságos mérkőzést követő térdeplős álbotrány és kinyilatkoztatások óta.

kapcsolódó

Többek között a New York Post számolt be Dr. Aruna Khilanani, New York-i pszichiáter a Yale Egyetemen tartott áprilisi előadásáról, ahol - saját bevallása szerint - csak figyelemfelkeltő, provokatív szándékkal tett hasonló megjegyzéseket, és valójában mindezt csak kiragadták a szövegkörnyezetükből. Előfordulhat az ilyesmi sajnos, lásd Lázár János azóta is levakarhatatlan "az annyit is ér"-idézeteit.

A saját dühömről csak átvitt értelemben beszéltem... hogy normalizáljuk a negatív érzéseket. Mert ha nem teszed, erőszakosságba fordul.

Nézzük, Dr. Khilanani előadásának mi volt a címe, ill. a főbb témakörei!

  • A fehér szellem pszichopatikus problémái
  • A fehérek együttérzésének hiánya a feketék dühével szemben probléma
  • Megérteni, hogyan függnek lelkileg a fehérek a feketék dühétől

Nem tudom, engem továbbra se győzött meg, hogy itt csak valaki rosszindulatúan kiollózta volna a provokatívnak szánt idézeteket... szóval őszödi beszéd-utánérzésem van.

Aztán folytatta a hülyeségeket: imádkozzunk DMX-ért (túladagolás következtében nemrégiben elhunyt rapper); túl nyugodtak és odaadók vagyunk; semmi se dühít fel jobban, mint egy fehér ember, amikor arra kér, hogy ne legyek mérges - hiszen nem is láttak még igazi dühöt; már öt éve szisztematikusan megszakítottam minden fehér ismerősömmel a kapcsolatomat; a fehérek úgy érzik, hálával tartozunk nekik...

Ismét egy kiváló példa arra, hogy mit okozhat a gyökértelenség, vagy ha az ember elfelejti, honnan jött. Ne feledjük: Khilanani indiai származású, meglehetősen világos bőrű; ráadásul feltehetően a felső kasztok egyikébe tartozott a családja.

Na, mindenesetre megnyugtató, hogy a Yale-en - ami a világ jelenleg 17. legjobb helyén szerepel a QS Global World Rankings 2021-es listáján - ilyesmiket szívhat magába a tanulni vágyó hallgató. Természetesen mindig is nyilvánvaló volt, hogy a kéretlen propaganda itthon is előfordulhat, de helló, tanulni is lehet ott valamit, esetleg SZAKMAI tudást?

Visszakanyarodva Niedermüllerékhez: ezek alá adják a lovat, ilyeneket akarnak itthonra is: magukat színesnek, feketének képzelő, a jólétben unatkozó, rossz lelkiismeretű, túlkompenzáló, dühös aktivistákat, BLM-szobrot a IX. kerületbe. Miért nem mennek el inkább edzeni, gyúrni, zenélni?

Szégyellem magam a hülye, rasszista magyar fociszurkolók miatt! Elviselhetetlen az a szégyen,ami az ember bőrére ég, amikor kimondja külföldön, hogy magyar! /Sárosdi Lilla/
Mi meg akkor is (letérdelünk - a szerk.), ha le kell hajolnunk a megalázottakhoz, kirekesztettekhez és fel kell segítenünk őket, hogy velük együtt tudjunk felállni. /Kálmán Olga/
Azt viszont nem tudom megérteni, hogy miért kell kifütyülni azokat, akik viszont térdelnek. (...) De mostanra rájöttem, hogy akik fütyültek, az csak egy hangos kisebbség. /Fekete-Győr András/
De az meg nem kéne alapvető kultúremberi minimum legyen, hogy aki meg letérdel, azt hagyjuk, és nem ugatunk be neki?! /Szarvas Koppány Bendegúz/