MSZP-2014, avagy kukkantsunk bele a szocialista futurológiába!

"Jósolni nehéz, pláne, ami a jövőt illeti" - tartja a Niels Bohrnak tulajdonított mondás, de a Magyar (?) Szocialista Pártot illetően mégse merész dolog azt kijelenteni, hogy ezt a kártékony, aljas és kiirthatatlan szerveződést sajnos kénytelenek leszünk örökre elviselni.

Nem tehetünk mást, mint örökre emlékezünk, és örökre emlékeztetünk folyamatos hazudozásaikra, valamint azokra a csodálatos évekre, amelyekben valahogy kormányra bírták küzdeni magukat, hogy aztán mindent szétkúrjanak, amit csak érnek.

Ellenzéknek viszont tökéletesek, és maradjanak is ott örökre. A 2010 előtti tevékenységükre jóval élesebben emlékszünk, de vajon mit csináltak eddig ellenzékben? Milyen alternatívát kínáltak a Csodálatos Fidesz ellenében?

Ezt már jóval nehezebb felidézni, igaz? Nos, tegyünk egy kis időutazást 2014-be, abba az évbe, amikor az 0rbán-kormány biztos leváltását ígérték! Már abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha egyáltalán kihúzza a ciklusát.

Kezdjük kis túránkat egy csodálatos darabbal, mely megmutatja az MSZP minden leleményének, fifikájának, politikai érzékének és hihető hazugságainak széles tárházát!

Elsőként rögtön egy mára már mókás emlékké fakult simicskázás, ami a szocialisták ikonfestészetében a korai '10-es évek táján a mészároslőrincezést jelentette.

Simicska Lajosról azt kell tudni, hogy a legbűnösebb oligarcha volt a szemükben – egészen addig a pillanatig, amíg át nem állt közéjük. Attól kezdve valahogy már mégse volt probléma az általa felhalmozott tetemes pénzösszeg, amiből az ellenzék Pintér Bencétől Puzsérig tartó széles spektruma mohón falatozgatott.

Szintén slágertéma volt ekkoriban a hihetetlen ütemű kivándorlás, ami az MSZP szerint a percenkénti négyet is elérte, így párt számításai szerint a jelenleg nyugaton élő magyarok száma úgy 30 millió körül mozoghat. A percenkénti bő másfélmilliós oktatásegészségügyi mínusz azóta furcsa csavarokat vett.

Például hirtelen baj lett az egyetemek gazdasági önállósítása meg a rájuk felveendő 450 milliárdos hitel. A rövidke blokkot lezáró bér- és adósságszámolgatás pedig pont olyan ügy, amivel kapcsolatban az MSZP-nek okosabb lenne talán meg sem szólalnia.

De természetesen a szocialisták sosem voltak olyasmivel vádolhatók, hogy okosak lennének, ezért továbbmerészkedtek az egyre vékonyabb jégen.

2014-ben nagyjából azért már látszott, hogy az Isteni Fideszke a kármentés után szépen be fogja durrantani a gazdaságot, de ezek a buta kommunisták csak azért is megpróbálták. Hát, 2021-ből jelentjük, hogy ez se sikerült nekik.

Az államadósság a COVID-ig szépen ment lefelé, a növekedés meg még most is felfelé ível. Hol is tudtatok ti 7 körülit összehozni, bolsikáim? A befektetők tényleg menekülnek. A németektől ide, úgyhogy keressétek csak tovább a magánnyugdíjatokat, hátha meglesz egyszer.

A száraz gazdasági szövegelés után végre következzen az, amiben ezek a végletekig eNpatikus férgek állítólag mindig is jók voltak. A politika eNberi részének a kihangsúlyozása. Jöjjön a vállalkozó, akivel végre azonosulni tud valamennyi szegénysorsú magyar melós meg egyszerű, bérből és fizetésből élő munkavállaló, akinek a hónap végén már alig marad kiflivégre valója.

Ők nyilván együtt fognak érezni az üzletemberrel, akinek a  nyomorúságos sorsa az, hogy bőven áron alul, alig néhány milliárdért kénytelen eladni a mocskos Fidesznek az addig remekül menő vállalkozását, különben megbassza az 0rbán által kézivezérelt APEH! Gratulálunk ehhez a remek politikai marketingötlethez, ti kretének! Ki lehet vajon a kéz mögött? Maga az Ördög Ügyvédje?

Bizonyára mindenki emlékszik a 2014-ben bevezetett, tényleg brutális tandíjakra: ez a hihetetlenül civil egyetemista lány, aki tényleg az utcáról esett be az MSZP-hez, végre felfrissíti a memóriánkat.

A kishölgy azóta felnőtt, és továbbesett a Demokratikus Koalícióhoz. Ugye emlékszünk még, ahogy  2004-ben a patkányozó Bangónét is ügyesen felpasszírozták a határon túliak ellen uszító plakátjukra? Szerencsére örökös kordokumentumként ott virít a feje mellett, hogy a felelős döntés: 2x nem! Bősz Anett bizonyára az ő kései utóérése lehet.

Jöjjön végül a mindig hazug és buta MSZP igazi esszenciája! Ebben a mesterműben minden hazug sulykolásuk és butaságuk benne van. Az elején 0rbán egymillió meg nem valósuló munkahelye helyett (köszi, azóta pont megvalósult) a 2014-es év Márki-Zay messiása, Bajnai Gordon ajánl negyedakkora tétet.

Nyilván tömegek választották volna az egymillió helyett a negyedet, csak már akkor is féltek! És akinek még ez se lenne elég, itt a tényleg gáláns százezres minimálbér is. Ez most már tényleg visszautasíthatatlan ajánlatnak tűnik! Az érzelmes zongoraszó pedig megtölti a legmakacsabbul korgó gyermekpocakokat is! <3