merce.de: A Reich klubjának közös értékeit mindenkinek be kell tartani!

Németország haszonleséssel vádolta meg Magyarországot. A fővádló pedig nem más, mint Magyarország és a magyar miniszterelnök régi ismerőse, Martin Schulz. Nézzük, mi az a sok minden, amit szabad a Nagynémetnek, de nem szabad a kis Demeternek!

Keményen megbírálni Magyarországot a tomboló antiszemitizmus miatt.

A zsidókat amúgy már megint lehet kicsit utálni, ha nem ők Soros György.

Nagyon keményen megbírálni Magyarországot amiatt, hogy a sajtója nem eléggé sokszínű. Nem tündököl a csukaszürke 50 árnyalatában.

Most már aztán tényleg nagyon keményen megbírálni Magyarországot, amiért nem teljesülnek az EU alapszerződésben vállalt kívánalmak. Gondolva itt leginkább a  szivárványtársadalomra és a bevándorlók befogadására — bár ezek az aláíráskor nem szerepeltek az alapszerződésben, de akkor is!

Őszintén kifejezni a legkomolyabb aggodalmait amiatt, hogy Magyarországon még mindig benzines autókat gyártanak német cégek.

Kártérítést követelni azért, mert Magyarország utolsó csatlósként a tengelyhatalmak oldalán harcolt a második világháborúban.

Gúnyosan kikacagni Magyarországot azért, mert többször is bejutott a focivébé döntőjébe. Inkább az oktatásra és egészségügyre költenének!

Vádló mutatóujjal kipellengérezni az európai közvélemény előtt Magyarországot azért, mert buta, mucsai, gumicsizmás vezető politikusainak még az érettségije sincs meg, és így vezetnék a felelős EU-s szerveket…

Országjelentésbe foglalni, hogy Magyarországon nem érvényesül a sajtószabadság, mert ilyen Bertelsma kesmának nevezett szörnyszülöttek uralják a nyilvánosság jelentős részét, ami márpedig tűrhetetlen, és sérti az európai normákat.

Felháborodni azon, hogy Orbán Viktor Mészáros Lőrinccel reggelizik, miközben dolgokat is megbeszélnek akár. Üzletieket is. Sőt, Mészáros Lőrinc akár kösszpénzeket is kaphat, ha állami pályázatokon nyer.

Megróni Magyarországot azért, mert tárgyalni, sőt, üzletelni merészel az oroszokkal, valamint nem zavarja örökre haza a még náluk is sokkal bűnösebb törököket.

Jogállamisági eljárással fenyegetni Magyarországot azért, mert ott nem szabad a köztévé, illetve a vidám műsorokban nem mehet le akármi a kőkemény kormánypárti cenzúra miatt. Más országok miniszterelnökein is viccelődhetnek akár, sőt, csúnyát is mondhatnak rájuk, ami alapvetően ellenkezik az európaiság elveivel, ha szabadon megválasztott kormányfőről van szó. 

Sopánkodni azon, hogy Magyarország nagymacskáról elnevezett német tankokat vásárol, ami rosszemlékű, és a '44-es állapotokat idézi. Ez legalább akkora felfedezés, mint a törökök kurdok elleni offenzívájánál rádöbbenni arra, hogy az oda eladott Leopard tankokkal akár emberéleteket is ki lehet oltani.

Elborzadni azon, hogy Magyarország a jogaival fenyegetőzik az érdekeinek érvényesítésére hivatkozva. 

Tiltakozni amiatt, hogy mindenféle magyar rezsimszolgák párhuzamokat vonnak itt a már rég elmúlt birodalmi korokkal. Ez már egy totálisan másik állam! Értve vagyok???

Üdv: a már megváltozott Németország voltam!

Ui.: A Gestapóról meg ne hadováljanak itt össze mindenfélét ilyen szedett-vedett Deutschok, mert még a végén eljövünk értük, és szőnyegbe csavarjuk őket!