Megmutatjuk Putyin hírhedt felnőttfilmes gyűjteményét

Ezeket a filmeket nézi titokban az elvált, magányos orosz elnök.

Hazudtunk.

Putyinnak nincs semmiféle felnőttfilmes gyűjteménye. Ha mégis létezik, mi nem hallottunk róla semmit.

Azt azonban elértük, hogy Ön idekattintson.

Izgalmas volt, ugye...? Végre valami, amiről máshol még nem olvasott!

Az se baj, ha igazán el se hisszük, a puszta lehetőség, hogy cikként megjelenhetett, már önmagában igazolja, hogy a címben olvasható állítás legalább egy kicsit igaz!

Ha Ön arra számított, hogy az izgalmasnak tűnő cím mögött szokás szerint azzal ugyan összefüggő, de a tartalmában mégis kevésbé izgalmas olvasnivaló következik, csalódnia kell. Ennek ellenére biztosak vagyunk benne, hogy izgatottan várta a szaftos, megalázó részleteket Putyin elnök hálószobatitkairól.

Miért? 

A hírfogyasztási szokások megdöbbentően kiszámíthatóak, még ha folyamatosan változnak is, Olvasóink pedig bizonyára szívesebben töltenek időt izgalmasnak ígérkező tartalmak fogyasztásával, mint átlagos, informatív hírekkel.

Oda kattintunk, ahonnan erősebb inger ér minket.

Az úgynevezett mértékadó, hiteles tájékozódási pontként ismert hírportálok újabban ráálltak a kattintásvadász címadásra – még egészen komoly, összetett témák esetében is. A közösségi média hírfolyamában nézettséget halászó posztok között pedig egyre több az olyan tartalom, melyek inkább a Ripost vagy a Blikk hasábjaira kívánkoznának. Az se baj, ha az olvasó gyorsan továbbkattint, csak maradjon az oldalon. Biztos jól működik, de közben digitális prostitúcióvá züllesztik a hírszolgáltatók közötti versenyt.

A Kontra azonban sajnos nem áll be a bulvárosodás sorába.

Mi ennek a címnek a segítségével inkább a figyelmet szeretnénk felhívni a kis ízelítő összefoglalónkra, mely a kattintásvadász szalagcímek egyre groteszkebb és erőszakosabb világát mutatja be a hazai online média piacán. 

24.hu

Van itt minden! Erőszakszex, gyilkosság, vérfertőzés mindezt egy egyszerű mondaton belül. Ki lehet az a beteg állat, aki ilyenre képes...? Na, kattintsunk, nézzük meg! 

444.hu

Ez majdnem olyan mókás, mint a TV2 legendás hírműsorcíme, a „Túlélték, mégis meghaltak”. Ugyan nagyon meleg van, de szerintünk ennél már csak rosszabb lehet! Tudásnak álcázott feltételezés, mit kell ma rettegnie az Olvasónak? Katt! 

24.hu

Ön is alig bírta elviselni az információhiányt ebben a témában? Vajon van handjobszolgáltatás rinocéroszok számára, esetleg optimalizált fejőgép haladó szafarizoológusoknak?  Eddig egyáltalán nem érdekelt, de most kattintok, mert nagyon izginek tűnik! 

index.hu

A tragédiában elhunyt gyerekek szülei egészen biztosan ilyen módon szerettek volna megemlékezni a szörnyű balesetről. „Jelenleg agyhalott” ezen borzonganék napestig. Máris megnyitom, vajon meddig marad agyhalott szegény leány? 

hvg.hu

Rémisztő baleset, ne kattintson, mert nagyon ijesztő! Engem nem olyan fából faragtak, én juszt is odaklikkelek. Nekem ne mondják meg! (De.)

hvg.hu

A verebek? Egy helikopteres különleges alakulat katonái? Sokkal valószínűbb, hogy már megint az az Orbán nyomorgatja a kórházakat, ahogy a Gyurcsány úr is szokta mondani. Na, csak rákattintok már...

origo.hu

Kojak lánya magyar pornós, ezt csütörtökön tuti elmesélem Tóninak a focin! És milyen fiatal ez a kislány, na nézzük csak azokat a képeket! 

origo.hu

Úristen, very big! Kik ezek a lányok? És miért ölelgetik egymást? Na, nem mintha zavarna, egész jól néz ez ki, nézd csak... Vajon ha megnyitom, jön egy közelebbi azokról a cicikről? Na lássuk...! 

telex.hu

A miniszterelnök viccelődik, ezen gúnyolódva ugyanazzal tovább viccelődik a 24.hu. Nagyon ciki ez az Orbán, ahogy próbál teperni a buta parasztoknak, na megnézem, hogy csinált megint hülyét magából. Katt!

origo.hu

Szex, erőszak, gyilkosság, ragadozás, kevés vérfertőzéssel fűszerezve. Hullarabló bulvárcím a legjobbak közül! 

portfolio.hu

A Portfolio.hu sem megy a szomszédba egy kis rafináltságért, ha az amúgy keveseket érdeklő témának infantilis címet kell adni. Amúgy Ön tudta, hogy Magyarországon most már mindjárt tényleg összeomlik minden, mert a Tudjukki meg a kormánya semmihez sem ért? Remélem erről is olvashatunk ebben a pompás cikkben...! 

portfolio.hu

Mi változik meg? A dinoszauruszok sem haltak ki, csak nagyon megváltoztak? Nagyon futurisztikus képeket szereztek vajon a jövőtankokról? De tényleg: mi változott meg? Lett rajta helikopter szárny? Ezt most már meg kell nyitni, nincs mese....