Legnépszerűbb ellenzéki mantrák - Túlélőkészlet fideszeseknek az utolsó békeévre

Ki ne találkozott volna már érvelni próbáló, de inkább fideszellenes szólamokat szajkozó ellenzékiekkel, akik hihetetlen hévvel, de annál kevesebb értelemmel próbálják meggyőzni elsősorban önmagukat arról, hogy miért cseréljük a csodálatos Fideszt ismét az ő sokkal szarabbul teljesítő MSZP-SZDSZ-ükre. Ahogy közelednek a választások, ezek a kevéske, ám annál agresszívebb sereg egyre hangosabb és hangosabb lesz. Vizsgáljuk meg, fideszesként hogyan regáljunk ezekre szépen sorban!

Forrás: Facebook

Elegem van 0rbánból!!!

Semmi baj, biztos bedobtál egy ellenzéket, és most vagy önmagad. Tombolj csak, mint Cartman a hámban! Attól biztos jobb lesz.

A Fidesz morálisan megsemmisült!!! Csak annyit mondok: Kaleta, Borkai, Szájer!!!

Aha. Kaletáról sajnos máig nem tudjuk, hogy fideszes-e, mert ő egy nagykövet volt, tehát nem politikai kinevezett. Borkaitól és Szájertől pont a morál okán elköszöntek a Fidesz részéről annyival, hogy sajnos nem fér bele az, amit toltak. De tuti, hogy most azonnal hagyjuk az egészet, és leszavazunk rátok, mert morálból mindig a baloldal volt az első.

A Fidesz akkor is álszent, nekem senki ne mondja meg, hogyan éljek!!!

Pont leszarjuk, hogyan élsz. Félő, hogy most is egyszerűen hazudsz, vagy csak a legprimitívebb sztereotípiákat aggatod megint a drága Fidesz köré. Senki nem mondott neked olyasmit, hogyan kéne élni. Nyugodtan éljél, ahogy akarsz, senkit nem fog érdekelni. Most kb. azért hisztizel, mert a hatalom kétharmados urai olyasmiket írtak bele az alaptörvénybe, hogy az apa férfi, az anya meg nő. Feltehető lenne akár az a kérdés, hogy mondjuk ez a te apádra meg anyádra igaz volt-e, de elnézve ezt a Szél Bertalanokkal, Baranyi Lorettákkal, Olga Kálmánokkal, Dorbevekkel terhelt ellenzéki világot, tapintatból inkább mégse kérdezzük meg.

De én akkor se akarok Fideszt! Itt az ideje olyanoknak adni a hatalmat, akiknél még nem volt!

Ezek pontosan kik is? Az új SZDSZ? Meg az eggyel előbbi régi új SZDSZ? Esetleg a nevében is MSZP, az MSZP-re külföldről aggatott parancsnoki modul, vagy az új MSZP? Esetleg az a párt, amelyik létezése alatt állandóan azt bizonygatta, hogy sosem fog majd összefogni az MSZP-SZDSZ-szel, pedig Csurka Pista bácsi táltosként rég megmondta róluk, hogy dehogyisnem, és igaza lett? Szóval akkor ezekre kéne új erőként szavazni, te kis MSZP-SZDSZ-es?

De én nem vagyok ilyen, én független vagyok!

Aha, és akkor mégis kire kéne szavazni? A Fideszre, vagy rájuk? Megint beszappanozott angolnaként próbálsz kicsúszni a kellemetlen kérdések és még kellemetlenebb válaszok elől, de akkor hogy legyen? Mégis ki kormányozza a továbbiakban Magyarországot? A 2010 előtt már bizonyított MSZP-SZDSZ, vagy az azóta bizonyított Fidesz-KDNP?

A Fidesz gőgös és agresszív...

Érdekes, de mi meg az ellenzékről gondoljuk pontosan ugyanezt. Ja, valamint még pofátlan is. Gyűlölhetitek a Fideszt, de az ellenzék szar pártjainak kormányzása mégis milyen eredményeket tud felmutatni? Ja, válságot kellett kezelni, meg a Fidesz szerencsés, hogy neki nem. EU-s pénzek, aha. Akkor a szerencsésebbre szavazunk, nem arra a rakás szerencsétlenségre, ami a másik oldalon áll.

Teljesen felszámolták a sajtószabadságot!

Ez a hagyományos januári programotok lehet, mert már 2011-ben is ugyanezt ajvékoltátok. Nagyon nagy sajtószabadság lehet ez, hogy minden évben marad belőle valami azóta is. Esetleg év végére mégis visszanő?

De az Index is megszűnt!

Hát kb. pont így, ahogy a CEU is elköltözött Bécsbe, mi? Pont úgy szűnt meg, hogy rögtön van már két Index is. Nagyon örülünk...

Bayer kirekesztő, majd a fiatalok építenek hidakat a két tábor között!

Aha, én szívesen építek hidat a két tábor közé, ha még elfogadsz fiatalnak. Benne vagyok, ha úgy átrobogunk rajtuk, mint Guderian páncélosai a Meuse-ön, Sedannál.

Az ÉN adómból!!! 

Kicsit elemezzük ezt ki! A te adódból - kedves libsi - ripacsok meztelenkednek a modern, polgárpukkasztó színdarabokban két faszalakú lámpa közt, meg szociológiai felméréseket végeznek belőlük az ormánsági szivárványcsaládok sanyarú helyzetéről. Ellenben a mi - normális emberek adójából épülnek a stadionok, vasútvonalak, azokon veszünk német szuperpáncélosokat és önjárólövegeket. És hogy miért kötünk ezekre a szerinted felesleges dolgokra jóval több állami pénzt, mint a te, szerintünk fesleges dolgaidra? Mert mi vagy többen. Sokkal többen.

O1G!

Hát, veletek legyen is az!