Kiskáté a válogatott baloldali szurkolóinak

Mivel a nem várt sikerek hatására sok baloldali honfitársunk is valahogy mögénk került ezekben a hetekben, joggal érezhetik furcsán magukat, és merülhetnek fel bennük jogos kérdések. Ezekre szeretnénk nekik segítő szándékkal és szívből jövő jósággal válaszolni.

Hogy kéne magam éreznem, ha baloldaliként most tényleg szívből drukkoltam a magyar válogatott sikeréért?

Nagyon örülünk, ha tényleg szívből drukkoltál és örültél. Doktor Miniszterelnök Úr nemhiába tudta mindvégig, hogy a futball és különösen a sikeres futball a legeslegjobb nemzetegyesítő tényező. Rovott múltatokból adódóan azonban az lenne korrekt, ha szarul éreznéd magad. Kicsit szarul, de legalábbis furcsán.

De miért kéne rosszul éreznem magam attól, ha a magyar válogatott mérkőzésén kilátogatok egy modern stadionba, amit az én adómból is építettek?

Hadd válaszoljak erre egy plasztikus példával. Én például köpöm a művészkedést. Legszívesebben rizsföldeken látnám a sok kiállításmegnyitón pöffeszkedő köcsögöt, akik formabontó és polgárpukkasztó bátorságnak tartják, ha Alföldi újabb f*szt csempész a darabjaiba.

Pont ebből következik, hogy soha, ismétlem, soha nem fogsz engem rajtakapni azon, hogy ott ülök köztük a nézőtéren. Nincs az a nő, aki erre engem rá tudna venni, és ha mégis rajtakapnál, bizonyára te is feltennél néhány kérdést azzal kapcsolatban, hogy vagyok akkora álszent geci, hogy a közéletben fikázom a színházat, és rizsföldekre zavarnám a díszletmunkásokkal együtt, péntek este viszont stikában visszaváltozom belpesti éttermiségivé, és ott röhörészek valamelyik zsöllyében.

Ti nagyvonalúan elengedtétek magatokkal kapcsolatban ezt a részt, pedig bizonyára bennetek is felmerült, hogy mi a faszt keresett a stadion közepén a stadionstoppal kampányoló, és emiatt megválasztott Karácsony Gerikétek.

Esetleg mi a faszt lelkendezik a hazai rendezésű katarziksokról a hazai rendezésű katarzisok meggátolásáért külföldről létrehozott kis Koncsitátok...

Szóval akkor azt állítjátok, hogy a magyar baloldal a magyar sport ellen dolgozik?

Először is nem magyar, hanem magyarországi baloldal. Másodszor nem mi állítjuk, hanem ők maguk. Ugye emlékszel még, ki volt sportminiszter a magyarországi baloldal kormányzásának legdicsőbb éveiben? A minisztériumának legnagyobb eredménye Zuschlag Cusi.

De a pazar olimpiai szereplések (Ánusz Adrián, aki végül be is lépett az MSZP-be, pekingi aranyrekord) és csodálatos futballeredmények (Moldova 0-3, kicsit cikibb volt még Andorránál is) is felejthetetlenek.

Persze érthető, hogy a sportra nem jutott pénz, mert legalább elköltötték másra, ami tényleg fontos. Ja. nem.

Elkúrták, nem értettek hozzá (ezt szintén ők maguk mondták saját magukról, amikor azt hitték, hogy nem hallja senki más, csak ezt is elkúrták). Szerencsére aztán jött Doktor Miniszterelnök Úr, és úgy ellopta a pénzt, hogy hirtelen jutott még a sportra meg azon belül a focira is.

De mégis miféle állítás az, hogy 0rbán miatt ilyen a magyar futball?

Érdekes, de ezeket pont ti írkáljátok 11 éve mindenféle kommentfolyamokban. Ilyenkor valahogy vissza az egész? 

De a belé ölt rengeteg pénztől nem lett jobb a magyar foci, a játékosok közt alig akad egy-két akadémista!

A balliberális sajtó népszerű hazugsága, és valahogy újra meg újra felröppen köztetek, mert felröppentitek. Konkrétan kire is gondoltok név szerint? Kleinheisler Lacika ‘94-es születésű, és már ő is akadémista volt. A nála fiatalabbak, főleg a kurva jók, Sallai, Szalai Attila, Schön, Schäfer meg főleg Szoboszlai mind-mind akadémisták voltak, ha jól látom, márpedig jól látom. Mi lesz a legújabb hazugságotok most vajon róluk?

De a stadionoktól se lesz jobb a magyar foci.

Én valahogy még emlékszem 2002-ben, amikor Koplárovics Béci az utolsó percben beb*szta nekik a Népstadionban, és Roy Keane csak annyit jegyzett meg, hogy ilyen szar libalegelőn még az életében nem játszott. Arra is emlékszem, hogy rohadt szét a felső karéj, amiben nagycsoportos korom óta ember nem járt. Most meg láthattátok, mi volt.

Idejött az Európa-bajnok meg a világbajnok és már a bemelegítésnél érezhette, hogy egy ellenfél otthonába érkezett meg, nem pedig egy szar kis ország szar kis csapatának nevetséges szétrohadó szarjába.

Ti bizonyára egy méhlegelőn képzelitek el az ideális futballmeccset, ahol senki nem rúg gólt senkinek, és a két csapatkapitány szivárványkarszalagban melegcsókot vált egymással. Az a helyzet azonban, hogy a valóság szerencsére még Nyugaton sem ilyen. 

És akkor most baloldali fideszgyűlölőként mitévő legyek, ha továbbra is a magyaroknak akarok szurkolni?

Adj hálát a sorsnak, hogy a hülyeségeid hatására mégse kerültek kormányra a magyar sport hóhérai.

Ne okoskodj, ne akard jobban tudni. Csendben legyél hálás, hogy Doktor Miniszterelnök Úr megment téged a saját retardált baromságaidtól, és nemzetközi szinten is versenyképes futballal ajándékoz meg téged hű segítőtársaival, Pártigazgató Úrral, Külgazdasági és Külügyminiszter Úrral és még sokan másokkal.

Ja, és gondolkodj el, hogy a sok szarfaszú baloldali nulla mi a szart tett eddig az ügy érdekében, és mit tenne ellene, ha a hülyeséged révén még egyszer az életben hatalomra jutnának. 

Nem túl nagy tisztelettel:

Egy, a baloldal visszajövetele miatt őszintén aggódó szurkoló