Kisebbségvédelmi stílustanácsok belpesti értelmiségieknek

Felelősen gondolkodó belpesti értelmiségi vagy, aki szeretne úgy tűnni, mint aki mindent megtesz a legdivatosabb elnyomott kisebbségek érdekében? Tombol benned az empátia, de szeretnél végre kitörni az unalmas nők-melegek-feketék színösszeállításból? Mi megmutatjuk számodra 2021 legdivatosabb védendő kisebbségeit! 

Elnyomott természetesen bárkiből lehet, de megfelelő és hozzád illő elnyomottat találni sokkal nehezebb, mint gondolnád. A trendek előrejelzésében nem segíthetünk, de mégis fontos néhány alapszabály, ha nemcsak követni, de diktálni is akarod őket!

 • Sose ess abba a hibába, hogy tényleg tevékenyen tegyél bármint az imádott kisebbségedért! Ne feledd, hogy a legfontosabb mindig a szimbólum, így a kisebbségvédelmedet elsősorban a többi értelmiséginek kell látnia, úgyhogy ki ne gyere Belpestről!
 • Posztolj, lájkolj, és főleg használj profilképkeretet az adott kisebbséget illetően, és máris kész vagy!
 • Muszlimok által sanyargatott népet sose basztass, mert az nem trendi, ellentétben az elnyomott muszlimokkal, akik visszajöttek 2021 divat-vérgkeringésébe.
 • Modern, haladó nagyvállalatok által foglalkoztatott, és nekik szorgalmasan dolgozó harmadik világbeli arcok szintén nem jó alanyok. Nekik inkább az olcsó munkaerejük nyomán keletkező termékeiket élvezzük! 
 • Magyar kisebbségeket védeni, legyenek azok bármilyen csábítóan csángók, kórógyiak, vagy főleg kárpáltaljaiak, egyszerűen tilos. Ismétlem, TILOS! Ezek furcsa és alapvetően fidesz-gyanús népek, akiknek kisantant utódállamait sokkal többre kell tartanunk saját maguknál.
 • Az előző pontból következően, igyekezz távlatokban gondolkodni! Az új szerelmedet jelentő kisebbséged minél távolabb van és minél kevesebbet tudunk róla, annál jobb!
 • Sose félj gyorsan váltani! Az elnyomás gyorsan változhat, vagy egyszerűen csak unalmas lehet, ilyenkor keress valami másik népet! Lehetőleg olyat, amelyikről még senki se hallott a környékeden.

Forrás: Twitter

Mindezek fényében nézzünk néhány biztos választást számodra!

 • Katalánok: Kockázatmentes választás, hiszen az ő üldöztetésükben igazán senki se hisz. Ugyan, hogy üldöznének bármit a spanyolok a szieszta kezdetét jelző dudaszón kívül? Komoly üldöztetésük ellen szól még hogy a katalán nemzet (?) Szent Istvánja Belgiumba menekült a függetlenségi harc elbukása után, amit néhány kuka felborulása jelentett. De pont ezek miatt ajánljuk azoknak az értelmiségieknek, akik ódzkondnak a nacionalizmustól, mert a katalán nép alapvetően kedves, népszerű, baloldali, és ideológiamentesen tudnak olimpiát rendezni egy kétmilliós városban. Ez az, ami 0rbánnak sose sikerülne, igaz nem is hagyjuk, ugye, lányok? No Pasaran!
 • Kurdok: Szintén a baloldal ünnepelt sztárjai. Annyit kell tudni róluk, hogy náluk működik az a nemes kísérlet, amelyet mi, fehér emberek mindig bűnösen elrontottunk. Valamint vannak női kommandósaik, melyekért végre szívből rajonghat a velejéig pacifista, fegyverundorban szenvedő és magyar katonát látni se bíró újlipótvárosi társadalomtudós.
 • Tibetiek: A buddhisták a legjámborabb és legbölcsebb emberek. Még a hangyákat is elsöprik maguk előtt, nehogy véletlenül rájuk lépjenek. Na, ezeket az embereket sanyargatja 0rbán egyik legfőbb szövetségese… Gratulálunk! Hírnevük egy kicsit ugyan már megkopott, de ha szeretnél imaszalagokkal tüntetni az időről-időre feltűnő kínai delegáció ellen valamelyik frekventált belvárosi útvonalon, hogy lásson a többi ugyanilyen, akkor a retró életérzés ellenére máig ők az ideális választás!
 • Ronigyák: Vagy rohingják? Esetleg Rohindzsák? Mivel a myanmari elmebeteg buddhista junta ismét lövöldözni kezdett, ezért 2015 nagy sztárjai ismét erőre kaphatnak a morállapok hasábjain. Külön előnyük, hogy amúgy senki se tudja, kik lehetnek, így ha nem akarod olvasni a híres íróikat, meg hallgatni a világzenéjüket, akkor ideális választások egy fair-trade kisebbségi aggódásra
 • Ujgurok: Ezeket is 0rbán barátai ölik halomra! Ha nem akarsz mostanában hozzájuk menni, akkor egy ártatlan poszttal csatlakozhat azon menő értelmiségi körhöz, akiket szintén kitiltottak abból a Kínából, ahová egyébként sosem járnak. Tippünk szerint ez lesz 2021 igazi trendje, és nemsokára Kabul Rózsája, és a Lódoktor is csatlakozik. Te se maradj le!
 • Hegyi-karabahi örmények: Csak annyit mondunk: Baltás Gyilkos. Innentől felesleges mindenféle ellenkezés. Nyilvánvalóan 0rbán irtotta ki őket, és ne zavarjon, hogy ők is Putyin szövetségesei, mert az tök más! A 30 évvel ezelőtti intervenciójuk sem lényeges már, mert más szomszédos tartományt bárki megszállhat, ha kell, de hogy 0rbán tegye ezt Erdéllyel, azt nem tűröm el!
 • Palesztinok: Pillanatig se zavarjon, hogy 15-20 éve még melyik hazai szubkultúra kis kedvencei voltak! Egyrészt ebben a hatalmas bajban össze kell végre fognunk, és el kell zavarjuk a 0rbánt, másrészt Netanjahu is idejött és kinyalta a diktátor valagát, mert ő maga is egy nagy diktátor! Emiatt nem engedhetünk és a legjobban elnyomott kis szerencsétlen népként kell tisztelnünk őket!!444!!!
 • Meleg-Fekete-Nő: Amit a bevezetőben unalmasnak bélyegeztünk, az tulajdonképpen 2020 egyik legérdekesebb trendje volt. Nyugodtan nevezhetjük nagy visszatérőnek. Végső tanácstalanságodban nyugodtan fordulj vissza ide, hiszen a legjobb kávékat ők adják majd el, ahogy az Oscar-gála is elképzelhetetlen lesz az aktív jelenlétük nélkül. Ha pedig érdeklődsz a történelem iránt, akkor ne is gondolj másra, hiszen az angol királyi családtól az ógörög mondákig mindenhol felbukkannak majd!