Kedves magyar(válogatott)gyűlölő embertársam!

Bizonyára nehéz napokat élsz át most, mert bekövetkezett az, amit elképzelni se bírtál korábban. Nem is érted, hogy történhetett ez, és elkeseredetten bámulsz magad elé. Viszont a magyar válogatott példáján okulva te is megtanulhatod, hogy sosem szabad feladni, és hátha van még számodra is kiút a reménytelen helyzetedből. Segítünk neked abban, hogy milyen lehetőségek maradtak még számodra.

Valóságtagadsz

Az 1-1 valójában nem is győzelem, és csak a nagyon buta fideszes birkák akarják annak látni. A francia focisták sokkal jobbak, és igazi világsztárok. Te csak értük tudsz igazán rajongani, bár két hete még az írekkel térdeltél, kedden meg Cristianoért rajongtál, de neked nagyjából tök mindegy, csak ne magyar legyen! Jöhet még az a szöveg is esetleg, hogy a stadionok csak figyelemelterelés a lényegről.

A cirkusz és kenyér, amit te a tengersok eszeddel átláttál, csak arra nem válaszoltál még soha, hogy az ennek alternatívájaként kínált muciológiád amúgy mi a faszt termel ki magából.

Sajnos az oktatásegészségügy se lett jobb ettől, mert arra kéne mindent költeni, kivéve, ha a legjobb 50-ben levő egyetem jönne ide, mert akkor inkább mégse. Esetleg kényszeredetten ismerd el, hogy a magyar foci tényleg jobb lett, de természetesen nem 0rbán miatt, hanem pont hogy ellenére!

Feljelentést írsz

Na, most jön talán a legundorítóbb rész. Az eredményt és az össznemzeti katarzist látva a téged ért sokkot aktív cselekvéssé konvertálod. Tollat ragadsz, és igyekszel a tőled telhető legjobbat nyújtva minden apró mozzanatot jelenteni. Tényleg huhogták Benzemát, aki amúgy Cserinél, de talán a félidő végére a végig a napos oldalon játszó Fiolánál is világosabb bőrszínű (Legalább a nemzetközi focihoz értenél, te hazaáruló senki szardarab!).

Erre az a legfőbb bizonyíték, hogy saját szemeddel láttad a huhogást! A Carpathian Brigade tagjai egytől-egyik neonácik, hiába buktad be ezt a meccset velük már öt évvel ezelőtt is. Ha kellően bátor vagy, talán még a Dózsa György útra is kimerészkedtél, bár a te fajtádnak az már erősen a Limesen fekszik. Ha mégis bevállaltad, akkor fotózgattál ott néhány kompromittáló drapit Trinanonról meg a nemtérdelésről, és nagyvonalúan nem mutattad, ahogy a francia szurkolók is basztatás nélkül vonulhattak ezzel a vérgőzös magyar csordával együtt, mert a kutya nem basztatta őket.

A lényeg az, hogy erről holnap mi jön le a The Telegraph holland változatában, amit fél bel-Amszterdam olvas, és hátha elveszik 0rbántól a döntőt. Ez a maximális eredmény, amit ebből a helyzetből még elérhetsz!

Átállsz

Ez lesz talán a legfájóbb és legkellemetlenebb lehetőség a magadfajta számára, de vedd úgy, hogy az igazán pofátlan képviselőid már el is kezdték. A képviselő szót nemcsak képletesen értjük, hiszen Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely vagy Fekete-Győr András már óvatosan el is kezdte, finoman leválva a saját keménymagjáról. Olyasmi lehet ez, mint amikor a legkeményebb Waffen SS-harcosok vakmerően feláldozták magukat a fajukért, mialatt Himmler már az aranyat mentette és a szövetségesekkel tárgyalt titokban. Ha te is a legkeményebb Waffen-SS harcos vagy, úgy nyugodtan lődd csak ki az utolsó töltényeidet, de a legutolsót jobb, ha magadnak hagyod. Ha esetleg mégse, akkor most indulatosan kérd ki magadnak, hogy pont te ne lennél magyar, hiszen ebben a pár napban pont te vagy annak a válogatottnak a legeslegnagyobb szurkolója, akire öt éve csak a büdös mérgedet köpted meg gyaláztad, ahol érted.

A németek végső győzelmében bízol

Itt talán folytathatjuk egyből az előző pontot. A futball világában ismert, hogy valaki a gyűlölt riválishoz igazol. Az ilyen játékost általában disznófejjel dobálják régi csapata pályáján, amikor szögletet próbál beívelni. Nagy szerencséd, hogy a te teljes csapatod átállt már a nyilasokhoz, így ez a veszély konkrét fizikai valójában nem fenyeget téged. Inkább csak az Auschwitzba hurcolt nagyszüleid fognak zargatni rémálmaidban, amelyek még így se lehetnek annyira durvák számodra, mint az, ha a magyar válogatott jut tovább a szarrá lobogózott Münchenben, a peremnémetség igazi ideológiai fővárosában. 

Amúgy tuti a legjobb lóra tettél, ami nem fog megint elfogyni vagy belefagyni az orosz tajgába, de ha esetleg mégis harmadszor is elszámolná az akadályt, akkor mindenképpen kérj tőle egy ampullányi, vagy a te esetedben inkább egy fiolányi segítséget, amivel követni tudod új Führeredet!