Ismerd meg az érzékeny meleg riporter mögött a narkós szatírt!

Látom, Külgazdasági és Külügyminiszter Úr már megint a nyugati haladó objektívmédia egyik nagy zászlóshajójánál járt, ahol a szokás szerinti vádló számonkérést menetrend szerint szokta követni a megszégyenüléssel vegyes meglepődés, hogy Magyarországon mégsem úgy mennek a dolgok, ahogy azt az ellenzék diktálta CIA-s papíron odaadták nekik.

A mostani azonban egészen különleges alkalom volt. A CNN rendkívül sokszínű szivárványstábbal szokta vallatni az arra tévedő szerencsétlen külügyminisztereket. Mindenféle furcsa szerzett tűnik fel itt a világ boldogabb és kevésbé boldogabb helyeiről kikukázva, de egyik se annyira bizarr, mint a mostani interjúkészítő, Richard Quest.

A csávó személyes kedvencem. Lehetetlen megfejteni, hogy az emberi faj helyett a Star Trek-univerzum milyen űrgonoszaihoz tartozik. Nagyjából olyan, mint akit egy gonosz baptista lelkész megmerített egy tartálynyi cseppfolyósított Vigyorex-gázban. De életszerűbb magyarázat, hogy az arca valamiféle félresikerült plasztikai beavatkozás melléktermékeként szenvedett végzetes elváltozással járó kínokat. 

A brit születésű Richardról tudni kell, hogy egyszerre zsidó és buzi, ráadásul nyíltan, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy máig a CNN, nem pedig az Al-Jazeera munkatársa. Az amerikai televízió bőszen használja is a szivárványszínűen édes-bús, az LMBTQI-közösséggel kapcsolatos propagandariportjaihoz. A véletlen szeszélye és a riportersorsolás folytán úgy jött ki, hogy pont ő faggatta Pétermininszter Urat a magyar törvénnyel kapcsolatban.

Szigorúan szakmai kapcsolatuk nem most kezdődött, hiszen Péterminiszter Úr rendszeres látogatója a csatornának, és Richardot is többször megalázta már abban a játékban, hogy a CIA vajon mit tud helyesen Magyarországról. Valószínűleg a tartótisztek is emlékezhettek erre, és tőlük szokatlan módon megpróbáltak most kitalálni valami gyökeresen más taktikát, ami az eddigi kudarcoktól eltérően végre győzelemre vezet.

Felgyúrták hát Richard amúgy is duzzadó egóját, és az első mondattal rohamra küldték Péterminiszter ellen, hogy vajon ő személyesen pedofilnak tartja-e a riportert azért, mert a saját neméhez vonzódik.

A gyanútlan semleges nézők, akik Richardhoz hasonlóan nem ismerik a magyar törvény passzusait, már-már elnyomott szexuális kisebbséghez tartozó ártatlan áldozatnak gondolhatták a műsorvezetőt. Miközben Péterminiszter ismét afféle önjelölt gyógypedagógusként kedvesen, aranyosan és empatikusan elmagyarázta neki, hogy ismét csak szart se tud Magyarországról.

A CIA legnagyobb pechje, hogy az USA meg a CNN nem Magyarország, így külföldiek is sokkal jobban ismerhetik, mint ők Vietnámot, Afganisztánt vagy minket. Richard Questre osztani az ártatlanul hírbe hozott, szegény normális buzit nagyjából akkora baklövés, mint 638-szor merényletet tervezni Fidel Castro ellen. Richard Quest ugyanis pont az a figura, aki sokkal jobban teszi, ha nem őgyeleg óvodák és iskolák környékén, mert 2008-ban már a Central Parkban is szemet szúrt az amerikai zsaruknak, amint feltűnően alulöltözve és bemindenezve agonizált New York közepén.

Feltűnő outfitjének éke a nyaka köré tekert hurok volt, ami másik végével Richard kukija köré volt erősítve (nyilván nem ő maga rögzítette, bár a ferengiknél ki tudja, hogy megy ez…), valamint a csizmájából is előkerült egy nem részletezett szexjáték, ami a riporter szexuális orientációját ismerve valószínűleg nem női ivarszervet formázhatott.

Kabátkájában már sokkal érdekesebb dolgot, kristályos metamfetamint találtak, ami igazán szutyok drognak tűnik egy ilyen, az elitbe tartozó finom úrhoz képest – sokkal jobban illene hozzá a kokain, a kokain vagy még egy kis kokain. 

Lehet Richard valamit túltolt, vagy épp ellenkezőleg, nem akarta megcsinálni, és ezért kidobhatták valami kicsit durvább buzorgiáról, mint amilyenen Szájer járt. Esetleg menet közben vágták ki valami szexcélra kibérelt libuzinból, és így keveredett az éjszaka közepén a bezárt Central Parkba. Nagy szerencséje, hogy mindez mondjuk nem nappal és egy iskola közelében történt egy New Yorknál kicsit konzibb államban, mert akkor mostanra könnyen egy pedofil szexuális bűnözőket nyilvántartó adatbázisban szerepelhetne az örökké görcsösen mosolygó feje. 

A drogokról állítólag leszokott, amihez ezúton is melegen gratulálunk. Leszokhatna most már Magyarországról is...