Így reagált Nyugat-Európa haladó népe a homofób magyar törvényre

A népszerű gazdasági szaklap a cia.gov.hu megrázó riportot közölt a Nyugat-Európában a magyarokról mostanában kialakult képről. Őszinte riportjukban különféle nyugati országokban tapasztalt, magyarok felé irányuló és jogos dühből táplálkozó incidensekről lesz szó, amelyek a 0rbán miatt vannak!

Zoltán (Vienna)

Régebben büszkén megveregették a vállamat, ha a fagylaltosstandomnál megtudták, hogy magyar vagyok, de ma leginkább azt mondják, hogy menjek innen haza a kurva anyámba.

Mennék is, ha otthon nem a 0rbán lenne még mindig! :(

Ákos (Berlin)

Azt mondták, régebben sokat nyaraltak a Balatonnál és nagyon hálásak voltak nekünk az újraegyesítésnél, de a homofób törvény most mindent felülír és ők is felírnak. Rettentően szégyelltem magam, és csak arra tudtam gondolni, hogy a buta és bűnös birka magyar nép mikor fogja már végre elzavarni a 0rbánt!

Éva (Poroszország)

Egy helyi kempingben átszaladtunk a szomszéd sátorhelyre, mert a mi palackunkból kifogyott a gáz, és szerettem volna a picinek langyos tejet adni. Egy kedves házaspár rögtön készségesen fel is ajánlotta a sajátját, de amikor meglátták a lakóbuszon a H-betűt, mindketten éktelen haragra gerjedtek, és üvöltve közölték, hogy örüljünk, ha a Kurwa 0rban miatt élve megússzuk. Azóta is felriadok még éjszakánként, ezért pedig Szijjártó Pétert és a dilettáns külügyi vezetését okolom!

Jennifer (New York)

Először teljesen felvillanyozódtam, hogy végre a kedvenc falumban énekelhetek majd, de aztán a belmanhatteni értelmiség rámnyitotta a laptopot az Amerikai Népszavával, és kivénhedt pénzéhes Puerto Rico-i kurvának neveztek, ami rettenetesen rosszul esett, de olvasás közben beláttam, hogy az egészért 0rbán és a strómajnai felelősek. Ma már eszembe se jutna fellépni ott!

Tibor (Dublin)

A helyi plébános megtagadta tőlem a szentséget, amikor megtudta, hogy fideszes vagyok. Errefelé valódi keresztények az emberek, így komolyan veszik még a keresztényi szeretetet, és ezért gyűlölnek. Mi miért nem tudunk ilyenek lenni?

Márta néni (Rottenbiller utca)

Egy csapat nagyon kedves, mókásan nemzeti színekbe öltöző holland hölgy megkérdezte az ablakunk alatt, hogy honnan származunk. Mikor mondtuk, hogy Magyarország, elővették a péniszeiket és a házfalunkra pisiltek. Közben azt mondták, hogy nézd g*ci 0rbán, itt a szivárvány!

Paul (Franciaország)

Nem volt elég fényűző a szállás. Meleg volt, minden idők legforróbb június 19-éje! A stadionban gyakran egymás szavát sem hallottuk, én se hallottam semmit, csak utólag rasszista huhogást. A holland gyerek írta, hogy ha ő is hallja majd, akkor azonnal levonul, aztán elrepült Bukarestbe. Az egészért a magyar kormány homofób törvénycsomagját teszem felelőssé! (Az érintettel majd még írassátok alá: CIA Kelet-Európa alcsoport. II. osztály. sk.)

Karola (Münken)

Csak a meccset szerettük volna megnézni, de a rendőrkutya már a buszon megérezte a szagunkról, hogy magyarok vagyunk. Világosan hallható volt, hogy azt ugatja nekünk, "NAZI RAUS"! A többi rendőr Regenbogennek szólította. Nagyon szégyelltem, hogy magyar vagyok. Köszi, 0rbán!

M’Barunkwa Nyekere-Nyekerere (Antwerpen)

Először nagyon kedvesek voltak, amikor meglátták, hogy fekete vagyok. Aztán megkérdezték, honnan jövök, és mondtam, hogy Magyarországról, akkor a tejfehér arcuk sötétlilába váltott, és azt kezdték üvölteni, hogy az nem lehet. Menjek a kurva anyámba Nego után, mert úgy kivágnak innen, hogy karom nem éri az ültetvényt.

Sőt, ha még lehetne ilyesmit, legszívesebben lábon elhajtanának a piacra. Örüljek, hogy nem vagyok már gyerek. Még sosem esett ilyen rosszul, hogy kirekesztenek, és ezért a jelenlegi magyar kormány a felelős!