Hudd Soul-Ian!

Kedves magyar jóbarátaink! Még csak épphogy megvolt az inauguration, és kezdett el uralkodni ez a jósagos nadjpapa -Joe - ez az ilyen american Gönczh Árpád - de máris kell szólnunk hozzátok, mert ott nálatok van most baj hatalmas!

Njugtalanító hírek jönnek, hogy nem fog szólni megint ez Clubradio, amit hallgatunk itten végig egész East-Coast. Van nekünk ilyen serious concern megint a madjarországi helyzettel kapcsolatban, hogy megint nem az történik ott, amire nagykövetség meg ilyen SZDSZ pártok vágyni. 

Nem vehetitek el frequentet a Clubradio, mert ez jogállamiságba ütközne, úgyhogy nem elegant ilyen helyzetben bármiféle jogerős bírói ítéletre, végzésre, elnöki rendeletre hivatkozni. Mi elnökünk fog küldeni elnöki citáció, ha helyzet nem változik. 

Már CEU esetében is felmerült, hogy madjarországi törvények nem jók,

ezért a jogállamiság értelmében belőlük különleges felmentést érdemelne a különlegesen philantrophikus szervezetek, melyek rengeteg emberen segítenek, mint például CEU vagy Clubradio.

Szabad Madjarország hangját hallani kell mindenféle circumstance között, ezt biztosítottuk mi is, a Szabad Világ részeként Münchenből, amikor haladó demokrata elnökünk Yaltaban odaadta Madjarországot másik Haladó Embervezérnek, hogy a Sovietunion része legyen. 

A jóság a philantrophizmus és a szólásszabadság cultúránk olyan fontos és mély része, hogy azt minden esetben kötelező biztosítani, akár madjar törvények ellenére is!

Ugyanitt felhívjuk magyar partners figyelmét, hogy szíveskedjen csatlakozni a social media platformjaink hate-speech elleni harcára, és területén is megakadályozni, hogy mindeféle nácik meg Philip-ek azt postolgassanak kedvükre, amilyen nazi-t csak akarnak!

0rban Madjarországán sajnos rettegés uralkodik fontos kisebbségek körében, mert még mindig nincs mozgalma az önök országán a BLM és egyéb szexuális preferenciájukat a nursery schoolokban megélő embertársaink körében.

Kérjük, hogy ezen szíveskedjenek változtatni, ha nem akarnak rossz színben feltűnni következő évad Netflix-ben!

Kérjük továbbá külügyminiszterük interjú, elmagyarázni független és elfogulatlan riportereinknek ismét az ottani helyzettel kapcsolatos veszélyek, valamint hogy miért korlátozza a Fidex a Pas Deux Deux!

Amennyiben nem érkezik vitás kérdésekre satisfaction madjarázat, kénytelenek leszünk megint indítani független sajtó, CNBBCNBCIA, Bild, Stern, FAZ, Süddeutsche l’Humanité. Illetve összehív még congress-bizottság, ahol megint kénytelenek lesznek elmadjarázni amerikai congressmeneknek, miként merészelnek azt csinálni Madjarországon, ami itt Americában is csinálunk, de ott nem tetszik nekünk!

Ez felvethet még kérdést sokat a 2022-es választások tisztaságáról is akár, amerikai szemmel!

Kérjük, amennyiben fegyverrendszereket kíván beszerezni gyártóinktól a következő 4-6 év mélységében, úgy tekintse levelünket Tárgytalannak!

Ebben a levél tükrözni őszinte saját véleményünk, és nem kapni hozzá semmiféle befolyásolás vagy háttérinformáció Magyarország, mert Garry hiába vette fel a telefont, nem értette azt, amit mi kérnünk tőle.

Őszinte goodfriends:

A Joe Biden akadályoztatottsága miatt Madjarország ügyében eljáró elnöki bizottság: Vice President Kamala Harris

Kim Lane Schepelle

George Clooney