Használati útmutató Fekete-Győréknek

Szia, András! Először is elnézést a bátor tegezésért, de mégiscsak én vagyok az idősebb, és te is olyan bátran tegezted a nálad 12 évvel idősebb Külgazdasági- és Külügyminiszter Urat. 

Kommentedet elnézve megértjük az örömödet. Bár nálunk most kicsit nagyobb, mert mi játékkal jutottunk ki az EB-re, pont azok ellen, akik titeket ejtettek ki. Ráadásul szintén játékkal jutottunk fel a Nemzetek-Ligája A-csoportjába is, a legjobbak közé, de hátha ezt ti még valami jó kis jogállamisági eljárással vagy Biden-féle kreatív utószámlálással még felülírjátok majd.

Megértjük, ha ti is örültök, bár ti játék nélkül kaptátok meg a 3 pontot, és így örültök a B-ligában való bentmaradásotoknak. Hát, a kicsi, román, momentumos szukcseszt is meg kell becsülni!

 

Szóval az a helyzet, hogy beszélünk kéne lassan. Az a gond, András, hogy az a pofátlanság és a múlt lehető leggátlástalanabb módon való „kreatív-kezelése”, amit most megengedsz magadnak, a mi kultúránkban rendkívül visszatetsző. Tudom, ott nálatok a Kárpátokon túli világban ezt szukcsesznek meg remek diplomáciai érzéknek hívják, de nálunk mégiscsak jellemtelenségnek szokták, ha valaki hirtelen 3 évvel a létrejötte után önmaga antitézisének próbálja eladni magát, mert a tőle független körülmények véletlenül úgy alakultak.

Magyarországon ezt nem szokták szó nélkül eltűrni, így most mi sem tesszük azt, András…

Szóval udvariasan és szép szóval arra szeretnénk megkérni téged, meg a hozzád hasonló libernyák gyerekeket, hogy most legyen bennük valami tartásféleség, meg becsület, amiket ugyan nem lehet tőletek elvárni, de mégis, háta. Most ne jelenjetek meg lécci az új Puskásban. Ha minden jól megy, mondjuk úgy jövő nyáron kétszer. És, ha nagyon jól megy, akkor utána, a nyolcaddöntőn főleg ne jelenjetek meg! Se te, se az eredetileg mozgalomnak hazudott kis pártodból senki se!

Emlékszel még, András? Ti valaha úgy indultatok, abból a célból jöttetek létre, hogy Magyarországon ne jöhessen létre olyasmi, ami jövő nyáron lesz.

Mi még emlékszünk rá, és ezek után talán számodra és érthetővé vált, hogy miért szeretnénk, ha az ügykösködésetek ellenére a valami csoda folytán mégis létrejött eseményről távol tartanád magadat, meg a magadfajták se jönnének el.

A magatokfajtán alatt pedig nem zsidózást értek, mert jövőre számos magyar zsidó haverom kint lesz, akik tényleg szívből örültek a mostani sikernek. A magatokfajta az a liberális hülyegyerek, aki anno a reptéren várta Kálmán bát, amikor át lettek verve a hazai EB-rendezéssel. Ez a fajta liberális kis hülyegyerek már akkor ott nyegléskedett meg vigyorgott az öregen, aki sírva magyarázta nekik, hogy fiatal barátom, az én életem álma az volt, hogy valami kis örömöt szerezzünk végre a hazának, hazai pályán.

Szóval, ebből is látszik, hogy ez az EB-részvétel nem való ám mindenkinek, és ti biztosan nem a mindenki közt vagytok. Én még kedvesen és szelíden vetem fel ezt, de a stadionban lesznek ám olyan arcok, akiknek a tavaly meg idén elkövetett gátlástalan románkodásaid biztosan sokkal jobban nem tetszettek.

Ja, és tudom, van az a képed, amikor tökig magyarra mázolva szurkolsz Marseille-ben 4 éve. Szerencséd, hogy akkor még nem ismertek ezek a srácok. Jó próbálkozás volt, díjaztuk is, hogy tettél egy kísérletet, mint a Schindler listájában Amon Göth, de aztán benne is győzött a belső démon, és inkább visszament távcsöves puskával zsidó foglyokra lövöldözni. Te is nagyjából így jártál. Nem kell a továbbiakban erőltetni az ilyesmit, felétek ezt úgyis „magyarkodásnak” szokták csúfolni. Ja, és azzal persze semmi bajunk, hogy francia stadionokban fiesztázol. Ott vagy te jó helyen, az való neked.

A magyar közpénzből ne épüljön semmi ilyesmi. Azt csakis valami olyasmire szabad elkölteni, ami a varázslatos MSZP-SZDSZ kormányok alatt 2010 előtt már érezhetően felvirágoztatta ezt a lángoktól ölelt kis országot. A francia közpénz azonban más. A francia mészároslőrincek jobb illatúak, és ezért nem baj, ha ők is abból gazdagodnak majd a párizsi olimpia előtt.

Ahogy nézem amúgy, Langleyben is elég nagy lehet a baj, mert egy hét óta képtelenek nektek kitalálni valami értelmes magyarázatot arra, miért okádtatok epét az elmúlt 10 évben arra, ami most megint katarzist okozott az egész nemzet számára. Biztosan szavazatokat számolnak még, vagy ilyesmi, de az ő rögeszmés gondolkodásukat ismerve nem számítok nagy változásokra. Castrot is 638-szor próbálták meg kinyírni, de egyszer sem sikerült nekik, szóval újra meg újra meg újra megpróbálnak majd eladni benneteket is rezzenéstelen arccal őszinte magyar hazafinak.

Arra kérünk, hogy vedd észre magad, és ne hagyd, hogy a Szabadság téren majd lazacos szendvicsekkel édesgessen magához az új nagykövet, hogy aztán újabb és újabb és újabb gereblyékbe futtasson bele.* 

üdv: Egy magyar szurkoló, aki nagyon örül, hogy hazai sporteseményre látogathat majd ki, és nagyon nem örül, hogy ezt a Momentum miatt másik alkalommal nem itthon, hanem Párizsban lesz kénytelen megtenni...

*ui: Bocs, ha a facebookoldaladat máris ők kezelik. Ez esetben nem a te hibád, és csak simán román vagy.