Független haladóobjektív világsajtó mostanában

Lássuk, hogyan kell elfogulatlan újságírást művelni a tengerentúlon, ami most már inkább mégis újra tök jó hely lett!

Forrás: CNN / Képernyőfotó
Forrás: CNN / Képernyőfotó
A negyedik hatalmi ág az, amely annyira független és tökéletes, hogy semmiféle ellenőrzést nem igényel. Sőt, mostanában különösen szeret ellenőrizni másokat meg mások tényeit. A műveltebbek már tudják, hogy kedvencünkről, a haladás és objektivitás zsinórmértékéről, a libernyák médiáról lesz szó. Nézzük, hogy tudósítottak a hét nagy eseményeiről!

Arizona Bidené, kékítsük be azonnal!

11%-os feldolgozottság mellett ugyan hogy fordíthatna már a bunkó? Fentről megtelefonálták a végeredményt, ne aggódjatok már! Megy a 11 elektor a demokratáknak.  

Michiganben vezet Trump, de nyugi!

Mindjárt fordul az is, ahogy megjönnek a temetőszavazók.

Detroit, Flint, és Lansing még hátravan, ahogy a levélszavazatokat is csak most nyomják. Fulton-megye is megfordít minden billegést Georgiában és Pennsylvaniában is, csak az urnában levő szavazatokkal van egyelőre többségben a sárgahaj. Az urnából jövőkkel mindjárt megfordul az egész!

Most kicsit ne nézzünk oda!

Eltakarják a számolást, de ez normális gyakorlat. Ikszelgetik kicsit az üres lapot, de másképp hogy lenne meg? Éjjel van, kicsit hadd pihenjenek ők is. Ígérjük, hogy reggel újult erővel és rengeteg Biden-szavazattal folytatják! Ne üljünk fel az álhíreknek, és alacsony színvonalú jobbos összeesküvés-elméleteknek. Az Egyesült Államok a világ legfejlettebb demokráciája, ezt pedig válogatott tényellenőreink ellenőrizték, akik kíméletlenül törölni fognak minden ezzel ellentétes kinyilatkoztatást.

 

6000 trumpszavazatot véletlenül Bidennek számoltak.

Pedig most szóltunk, hogy ne nézzenek oda… Szerencsétlen szoftverhiba, bárhol előfordulhat ilyesmi, és ez még dehogyis jelent egyből csalást, kivéve persze, ha 0rbánék rendszere csinálja. Ne higgyünk ezeknek az ostoba mendemondáknak!

Az amerikai intézményrendszer sohasem hazudik, ez bebizonyosodott már Pearl Harbornél, Tonkinnál és Irakban is!

A meghatottságtól elsírta magát a független politikai elemző <3

Nézd meg te is, mennyire cuki volt a néger srác, aki számára MA ért véget a rabszolgaság, és mostantól sokkal könnyebb transzszülőnek lenni Amerikában. Független elemzésünk következik a bonyolult politikai helyzetről.

Élőben kapcsoljuk, ahogy az elnök beszél!

Hopp! Ezt most inkább mégse kell hallgassátok. Sértő és bántó lehet a fületeknek, esetleg elgondolkodtató is. Helyette egy kis tengerzúgást meg patakcsobogást rakunk be. A végén majd kivonatoljuk, hogy Trump egy barom, ahogy négy éve folyamatosan barom. Minek rontsuk itt el a hangulatot egy ilyen szép pillanatban, igaz? Inkább ünnepeljünk. Igen, a twitterről is leszedjük. Úgyse találod meg, kíváncsi kis köcsög!

Mint egy 74 éves óvodás…

Szánalmas, amit Trump művel! Már a pártja is elhatárolódott tőle, nem tud emelt fővel veszíteni! Szaggassuk szét, cincáljuk, járassuk le, amiért 4 évig nem volt hajlandó érdemben válaszolni kemény keresztkérdéseinkre a fehér házi sajttájokon. Na, ez viszont dehogy gyerekes, hanem nagyonis felnőtt és érett viselkedés a részünkről!

Ismerjük meg együtt a csodát!

A nagypolitika Michael Jacksonja, Kamala Harris, aki a látszat ellenére az Egyesült Államok első afro-amerikai alelnöke. Ő az első fehér nő is ezen a poszton. A jamaikai indiánok most ünnepelnek Oaklandban, mert végre-valahára nekik is lesz képviseletük.

Dehogyis azért toljuk, mert az öreget mindjárt el is takarítják az elnöki székből, és meg kell ágyazzunk a helyettesének. 

Ne üljünk fel az álhíreknek!

Teljes pennszilván polgárháborús gyalogezredek a névjegyzékben. Ismerjük fel a valóban képtelen és alaptalan butaságokat. Ha pedig két nappal később kiderül, hogy mégis igaz, akkor tanuljunk meg érvelni ellene! Teljesen törvényes, hogy ott vannak. Gettysburgnél a rasszista Trump-Lee tábornok felett arattak diadalt, úgyhogy ennyivel igazán tartozik nekik a hálás utókor!

Valóban csaló választási rendszerek a nagyvilágból

Fehéroroszország, meg persze a nem Fehér. Lengyelország, Izrael. Közös bennük, hogy mind-mind 0rbán legjobb barátai. Ja, meg persze a magyart ki ne felejtsük! 0rbán meghekkelte, magára szabta. Csak közös összefogással (és most már végre gyarmatosító segítséggel! <3 - a szerk.) tudjuk végre elzavarni 2022-ben, értsük már meg!!!

Cukiság!!! <3

Biden épp a kertben tett-vett, amikor lányunokája üdvrivalgással értesítette a győzelemről!!! <3

Ezek után haj nem maradt szárazon. Nézd velünk te is, ahogy 5 éve halott fiának nézte!

Macskás momentumos politikuslány

Hosszú várakozás volt, de megérte. 0rbánnak ezzel befellegzett!!! Végre megkapjuk azt, ami nekünk jár, az Amerikai Külügy teljes blackops-keretét!!! Teljesen magam alá csurizok már, megyek és veszek is néhány új cipőt. NEKEM JÁR! Hihetetlenül boldog vagyok!

A Jobbik már gratulált

Az Alfahír már 6 éve is Bidenről cikkezett. Lécci, adjatok kicsit nekünk is a blackopskeretből, nem lehet csak a Momentumé az egész!

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Szarban van a párt, vissza is lépünk bárhol, csak adjatok picike pénzt! Köszike, tesók vagyunk már! Már nem nyilas módon persze…

A köztévében még számolnak

Megint szánalmas a százmilliárdot fogyasztó túlpumpált vízfej. Csak MI tájékoztatunk objektíven, csak MI!!! Akik füstölővel táncolják körbe most a múmiát meg a fehérnéger nőt. Lépjetek fel velünk együtt az álhírek ellen! Azt vágjátok, hogy 0rbán már valószínűleg Graz-ban van? Kitéphette az intarziát a Karmelitában, Nagy Bandó mesélte, hogy Anikó asszony is megint kaphatott… Nem mondjuk biztosra, de hát nem zörög a haraszt, ha....