Fordított nap az olimpián

Ti is gyakran belegondoltatok abba, milyen lenne, ha egyszer saját mércéjével mérnék meg a méricskélőt? Vajon milyen lenne, ha ennek a rengeteg kiváló sportembernek nem kéne többé loholni vagy harcolni az aranyéremért, hanem egyszerűen csak megkapnák azt egy csupa Schmitt Pálból, Németh Szilárdból és Szabó Tündéből álló kuratóriumtól, Soma-aranyérem néven? Nos, ilyen lenne:

Érti valaki, hogy a magyarországi ellenzéki újságírók miért nem nemzeti színekben vonultak fel az összefogás megnyitóján?  Katka nyomtatójában született az ötlet?

Birkózók felháborodva posztolnak, mert a szűk társadalomtudós dressz önkéntelenül is mélyen kivillantja a társadalomtudományok 77 kilós bajnokának, Mérő Verának cameltoe-ját...

Vízilabdaválogatott: 30 éve nem láttunk ilyen gyenge Havas Henriket! A Tanár Úr műsora közben volt, hogy inkább már olvastunk.

A 2018-as választás a második legrosszabb szereplés volt a DK történetében… Kézis lányok kommentelnek vitriolosan Gréczy Zsolt facebookjára, hogy a kapu helyett csak a saját tenyerét sikerült eltalálnia kézizés közben, ráadásul a meze is milyen már…

Az ellenzéki sajtó nyilván azt harsogja majd, hogy itt az aranykor. Ez nem igaz, nincs itt, de van egy tisztességes szereplés, amelynek megvannak a régi-új hősei. Aki pedig gyengébben szerepelt a vártnál, történt bármilyen okból, az nyilván neki fáj a legjobban...

Hosszú Katinka: A Telex vergődött csak az előfutamban, 200 vegyes propagandában. Mi van, megint nem jött össze a Belpesten a délelőtti kelés? Az ellenzéki sajtó válaszolt: "Semmiképp nem hagynám abba egy újabb kétharmados választási vereség után."

Olimpikonok ruházzák be izraeli szoftverekbe Homonnay Gergely irreálisan magas bevételeit, melyeknek sokkal jobb helye lesz valahol bárhol máshol.

return.hu: Listáztuk a magyar színekben író, de nem eléggé magyar újságírókat. Vajon miféle név ez a Stumpf?

Sportolók vetik fel Puzsér Róbertnek, hogy végre ne élkritikára, hanem tömegkritikára költsük a sok pénzt, hiszen Európában az egyik legkritikátlanabb nép vagyunk...

Az olimpiai küldöttség fenegyereke: "Gecire leszarom, milyen sebesen püföli a klaviatúrát Bede W. Árpád!" Ezek a skillek már régesrégen elavultak, és értelmes államok inkább gerelyhajításra költik a rájuk pazarolt pénzt az ismert atletista szerint.

No-nolimpia mozgalom! Csillogószemű fiatal sportolók az olimpiai falu lakói közt gyűjtenek aláírásokat arról, hogy odabent népszavazzák végre meg, hogy kell-e egyáltalán Momentum. Későbbi momentumos sikerek esetén természetesen azt hazudják majd, hogy ők végülis akarták volna, és a NO-mentum szlogen dehogyis a nemet jelentette.