Fekete-Győr: Hogy még egyszer, hogy...?

A Momentum elnökének tragikomikus debütálása a Hír TV-ben

Az ellenzéki politikai „elit” láthatóan se kiköpni, se lenyelni nem tudja a baráti független sajtó safe space-jébe nem tartozó médiumok kérdését.

Egyrészről ugye bármely tévé, újság, vagy rádió, amely nem akarja azonnal Orbán távozását nyilvánvalóan nem tartozik a szakmai céhbe (az, hogy ki újságíró és ki propagandista mindig baloldali körökben derül ki, egymásnak adományozott díjakon keresztül), így méltatlanok rá, hogy a sajátjaikkal egyenrangú felületként kezeljék. Ugyanakkor a 3 kétharmados Fidesz-győzelem okait még mindig nem értő

ellenzéki politikusok kíváncsisággal vegyes sóvárgással szeretnének utat találni a rájuk egyáltalán nem kíváncsi, viszont számukra bosszantóan népes kormánypárti szavazókhoz.

Ezért fordulhat elő időről időre, hogy az ambíció és önbizalom felülkerekedik a megvetésen és gyávaságon.

Fekete-Győr András, a Momentum Harci Praclija elfogadta a Hír TV meghívását és egy bő tíz perces, Kandi Kamerát megszégyenítően mókás tartalom készült Földi-Kovács Andreával való beszélgetéséből. Ez volt az első alkalom, mikor a szélsőromán liberális politikus a Hír TV vendége volt, lássuk be, szépen lecsendesedett a 2017-es, Origo szerkesztőségében bemutatott hiszti óta.

A beszélgetés apropója alapvetően Fekete-Győr ostoba, demagóg nyilatkozatai dinamikusan változó világszemlélete, valamint bolsevik-stílusú, koncepciós perekkel való fenyegetőzése volt.

Andris azonban láthatóan nem erre számított, a pisztolypárbajra légycsapóval érkezett.

A Momentum önjelölt állócsillaga bizonyára eltévesztette a házszámot, ha azt hitte, hogy a tanácsadói által írt panelek ismételgetése és a kormány közös kritizálása lesz az esti menü. Nem történhetett másképp, mert zöldfülű ifjúsági szervezeti ügyvivőket megszégyenítő felkészületlenséggel érte őt az elmúlt hónapok és évek szélkakas-politikájával való szembesítés. Hogy Földi-Kovács Andrea kérdéseire nem tudott, vagy nem akart épkézláb válaszokat adni, ezt döntse el mindenki maga, mindenesetre az idegesen rángatózó arcizmok, a Jared Leto-féle Joker figurára emlékeztetően kínos művigyor és az akadozó beszéd alapján szinte megsajnáltuk.

(Na jó, azért azt nem.)

FeGyőr imádja a „mit tennél, ha miniszterelnök lennél?” című társasjátékot.

Amint elhangzik a kérdés, felcsillanó szemmel, kitágult pupillákkal kezd el ömleni belőle a „ha nagy leszek, űrhajós leszek” komolyságú maszlag. Mókás, de csak egy darabig, szerencsére a műsorvezető nem is hagyta túl sokáig a vitából ábrándozásba menekülő ifjú titán monológját.

Forrás: YouTube

A beszélgetés csúcspontja az ötvenes éveket idéző fenyegetőzés témája volt. A Momentum leendő ex-elnöke ugyanis hivatástól való eltiltást helyezett kilátásba mindazon újságírók számára, akik nem a szerinte érvényes és előnyös igazságról írnak.

Ez láthatóan személyében sértette Földi-Kovács Andreát, de az is lehet, hogy csak kíváncsi volt rá, Bandiban van-e annyi gerinc, hogy szemtől szembe felvállalja bolsevik véleményét.

>>>>>>>>>>SPOILER ALERT<<<<<<<<<<<<<

Nincs.

  • FKA:„Velem mi a terve?”
  • FGYA:„Hogy még egyszer, hogy…?”
  • FKA: „Velem mi a terve?”
  • FGYA: „Én egy olyan országban szeretnék élni, ahol a demokráciát egy kiegyensúlyozott, független", stb… (blablablabla)
  • FKA: „Országról, általános jelenségekről könnyű beszélni, azt kérdeztem, VELEM mi lenne a terve?”
  • FGYA: „Nekem törvényhozói tervem van, azokat a propagandistákat, akik SZÁNDÉKOSAN valótlanságokat állítanak…” (folytatódnak a panelek)

(Forrás: Hír TV Youtube csatorna)

A Gyurcsánnyal való kényszerű szövetség szerecsenmosdatása csak hab a tortán.

  • „Gyurcsány Ferenc hozott egy nagyon bölcs döntést, hogy soha többé nem fog vállalni kormányzati szerepet…”

Azt pedig, hogy a DK enyhén szólva sem veszi komolyan az új SZDSZ-t FeGyőrt láthatóan nem zavarja, hisz maga is nap, mint nap tesz érte, hogy bohócot csináljon magából.

A Momentum elnöke ismét élő adásban bizonyította, hogy nagyon sokat tehet egy fejlődő, biztonságos és stabil Magyarország megteremtéséért. Folytassa ezt a kabaré-sorozatot, mert így még a legharciasabb DK-s kisnyugdíjasoknak is elmegy a kedvük a közös ellenzéki listára való szavazástól!

A klasszikus vicc poénját újra értelmezve: „FeGyőr, FeGyőr, te sz*pni jársz ide!”

Kérjük, tekintsék meg! Megéri!

(Forrás: Hír TV Youtube csatorna)