Ez történt 2020-ban - MÉMVÁLOGATÁS

Ez történt 2020-ban. Mémválogatás az év legjobbjaiból.

Naivan azt gondolnánk, hogy a 2020-as évet simán vitte a koronavírus, de azért az ellenzék is nagyon szépen a nyomában volt károkozás és figyelemre vágyás terén. Tulajdonképpen semmi váratlan nem történt. Az ellenzék megint hisztizett, hazát árult, ellendrukkolt, és végül csalódottan vette tudomásul, hogy doktor Miniszterelök Úr mint mindig, ezúttal is győzött...

 
Természetesen azért kezdjük csak a vírussal. A nagyon kevés pozitív mellékhatás részeként nagyszerű volt látni, hogy a sok európaimádó libsi köcsög milyen megdöbbenéssel vette tudomásul azt a csak számukra megdöbbentő tényt, hogy a nagy európaszövegek mellett az összes toleráns-mosolygós nyugati nép azonnal rájuk zárja a bejárati ajtót, ha esetleg valami baj van. Semmi gond, csak ha Magyarországra folyamatosan okádtok, akkor lécci ide soha ne gyertek vissza, ha valami hiba csúszott a számításotokba. Egy igazi liberális inkább bármi mást választ ahelyett, hogy elveit megtagadva szemlesütve kelljen hazasomfordálnia vész esetén, mert nincs B-opciója. 

 
A másik pozitív mellékhatás, hogy Karigerinek ismét volt oka hisztiznie, bár ez tulajdonképpen semleges mellékhatás, mert bármikor bármiért képes hisztizni. Most éppen azt a hatalmas összeget keveselte, amit Tarlós István hagyott rá, miután az SZDSZ utáni csődtömeg felszámolásával ismét rendbe tette fővárosunk pénzügyeit. Szerencsére Karigeri tökösebb főpolgármester annál, minthogy hasonlókat tűzzön ki célul. Helyette inkább kijárási tilalom alatt lekapcsoltatja a díszkivilágítást, amivel minden járőrörző rendőr és dolgozó pizzafutár éjszakájára sikerült végleges csapást mérnie. Ezek után tuti el fog gondolkodni a 0rbán! Mi lesz a következő? Lekapcsoltatja az egyik sokat fogyasztó főpolgármester-helyettesét is?

 
A tutyimutyik királya mellett természetesen nem maradhatott ki minden trollok császára, aki a kormányzás felelősségteljes feladata mellett mindig szorít időt arra, hogy igazi standuposként szétoltsa az erre méltó ellenzéki képviselőket, tehát úgy kb mindenkit. Idén azt tudhattuk meg tőle, hogy milyen ember Karigeri. Hát, kb olyan is. Igazi hátulgombolós főpolgármester, egy politikai Szent Ember, akire a baloldali szavazói vágytak. Soha semmi rosszat nem fog tenni, mert ahhoz először bármit kéne tennie. Doktor Miniszterelnök Úr ezt rögtön meg is mutatta, amikor egy mozdulattal kihúzta alóla a parkolás ingyenessé tételével az egész politikai szőnyeget. Ez annyira fájt a teljes egyesült baloldalnak, hogy azóta is nyivákolnak érte.

 
Az Újmúlt-2000 KFT fennállása óta a legjobb évét mondhatja magáénak. A németeken kívül a Jobbik is vandonatúj múlttal büszkélkedhet, az új múltak királynője azonban nem volt más, mint a mindannyiunk által végtelenül tisztelt Lendvai Ildikó. Írjuk a javára, hogy a meggondolatlan fogalmazása ellenére még mindig potenesebb politikus az MSZP-ben, mind bármelyik megújult fiataluk.

 
Ha pedig fiatalok, akkor jöjjön rögtön a kedvencük. A Fideszről köztudott, hogy nem mer vitázni az ellenzékkel. Ez valószínűleg igaz is, ha Orbán Balázs helyében ismét át kellene gondolnunk azt, leüljünk-e Cseh Khathkhával vitatkozni, inkább a nemet választanánk. Tulajdonképpen nem is vitázni kell velük, csak szépen hagyni, hogy végigmondják, amit akarnak. Valószínűleg az egynegyedébe-egyharmadába is belebonyolódnak, és pánikreakcióként tikkelésbe és kétségbeesett affektálásba kezdenek.

 
Az 0rbán-rendszer sajátossága, hogy minden évben megszűnik benne a sajtószabadság. Vannak különleges évek, amikor kétszer is megszűnik, mint például a Népszabadság bezárásakor. Ilyesmit élhettünk meg idén is, amikor bezárt az Index. Ja, nem! Nem zárt be, hanem osztódott, és az igazán kemény indexesek végre megszabadultak a józanabb, mérsékeltebb indexesektől, akik eddig gátolták őket az oegygézős kiteljesedésükben.

 
Volt még bőven idén terrortámadás is. Elsőként Franciaország bizonyította be számunkra, hogy a kezdetben néhány, majd néhány tucat, majd néhány száz és ezer, esetleg tízezer egyedi esetből felesleges általánosítani, és az integráció kiválóan működik. Papp Réka Kinga pedig megmondta, hogy a menekültek között észszerűtlen lenne terroristáknak is elvegyülniük...

 
Egyedi eset pedig már nemcsak Franciaországban, de a szomszédban is akad. Bécs város vöröstanácsa azóta már ura a helyzetnek, és indulatos videóban válaszoltak Lázár János két évvel ezelőtti rágalmaira. A Favoriten igenis egy izgalmas kis negyed, a ringen pedig pezseg az élet. Grinzig is gyönyörű ramadankor, a MAGYAR NE LOPJ! táblát pedig sajnos azóta se volt okuk levenni, főleg, ha fideszes vezető jár arra!!444!!!

 
Nincs kegyetlenebb csapás a fociban, ha nagyon utálsz egy csapatot, amelyik valamiért mégis mindig nyer. Képzeljük el azt, ahogy egy átlagos magyar gyűlöli Románia labdarúgó-válogatottját. Na, ezt szorozzuk meg tízezerrel, és már valahol középtávon lehetünk ahhoz, ahogy a magyarországi ellenzék gyűlöli 0rbán futballistáit. Az idei ősz igazi sorscsapás volt számukra, mert a fiúk sikert sikerre halmoztak. Reméljük, a következő nyár még rosszabb lesz nekik...

 
A focisikereken és a koronavíruson kívül botrányokban volt még gazdag az idei év. Rögtön következzen az egyik legszebb. A magyarországi baloldal legszebb hagyományait követve ismét bebizonyította, hogy még a lopáshoz sem elég nagystílű, és amit régen nokiásdobozba gyömöszölve kellett neki bevinni, hogy egyenlítői-guneai útlevelével betegye egy bécsi bankba, azt most önkormányzati gépeken, közpénzen vett árammal próbálja meg visszaszerezni...

 
És, hogy az idei év se múljon el idióta fideszes szexbotrány nélkül, arról Szájer József gondoskodott. Mielőtt azonban túlságosan kiosztanánk szegényt, értékeljük azt, hogy ezen a téren is a fideszesek a legjobbak, hiába kavarnak közéleti botrányt, nekik legalább van mivel és kivel, nem úgy, mint a mindenből mindig a legrosszabbat szállító magyarországi ellenzéknek...

 
Mi kell még ahhoz, hogy valamiből igazán durva közéleti botrány kerekedjen? Demeter Szilárd publicisztikája bizonyítja, hogy tulajdonképpen semmi. Illetve annyi mindenképpen, hogy a belpesti balliberális értelmiséget valami olyasmivel provokálja az ember, amiről a belpesti balliberális értelmiség 30 éve úgy gondolja, hogy csakis ő provokálhat vele. 

 
A belpesti balliberális értelmiség pedig nem csak provokálni tud. Ha olyanról van szó, akkor piros tollat ragad, és magyartanárként mondatot elemez. Kriszti nem úgy gondolta, Kriszti nem olyan, Kriszti iróniából mondta csak. Kriszti a mi Krisztink, ne merjék bántani a nácik! Olvasták ezek vajon Demeter Szilárd cikkét is?

 
Az évet pedig zárjuk a legszebb és legédesebb pillanattal. Nem, nem az, amikor Szoboszlai kirúgta a válogatottat az EB-re, hanem amikor Doktor Miniszterelnök Úr ismét tönkretette az ezúttal tényleg precízen kiszámolt és minden kétséget kizáróan tökéletes német tervet. II. Vilmos, Hitler, a Gruber-fivérek. Ezek soha nem tanulnak semmiből, és újra és újra megpróbálják, pedig egyszerűbb lenne belátniuk, hogy Doktor Miniszterelnök Úr képességeinek a töredéke sem adatott meg számukra. Helyette inkább győzelmi jelentéseket irogattak, egészen addig, amíg a központból le nem írt nekik I. Tervnélküli György, hogy legyenek már kicsit józanabbak, és mégse nyertek. Hát, nem, de lehetett volna akár nem libsinek is menni, kedves ellenzék!