Erdélybe is betette a lábát az LMBTQ propaganda: Egy középiskolás fiúból lány lett a lezárások alatt

A tinédzser átváltozására akkor került sor, amikor a nyugati világon átsöpört a szivárványos vihar. Az ember hajlamos abba a hitbe ringatni magát, hogy a közép és-kelet-európai társadalmaink kaptak néhány évnyi haladékot. Csakhogy ez az eset is azt mutatja, hogy ez nem így van, a veszély itt van velünk.

Aggasztó folYamatok

Nagy-Britanniában átlagosan naponta egy gyermek változtatja meg a születési nemét. A legtöbb nemváltoztató beavatkozáson áteső kiskorú 14-15 éves, akadnak azonban fiatalabbak is. A brit Nemi Identitásfejlesztési Szolgálatnak 2010-ben 94 páciense volt, 2018-ra ez a szám 2519-re nőtt.

A brit egészségügyi statisztikák azt mutatják, hogy minden harmadik nemváltó klinikára irányított gyermek produkált enyhe vagy akár középsúlyos autista tüneteket.

Svédországban 10 éves kor alatt 1500 százalékkal nőtt azoknak a kamaszlányoknak a száma, akik egyik napról a másikra fiúként akarták élni az életüket. Közülük sokan nemátalakító kezelésnek vetették alá magukat. A jelenség az északi országban is a 13-17 éves korosztály körében volt a leginkább megfigyelhető. Kisebb mértékben más korosztályokban is növekedett az arányuk.

A vizsgált időszakban, 2008 és 2018 között, a 18–24 év közötti férfiak körében is 400 százalékkal megnőtt azoknak a száma, akik viszont nőként azonosították magukat. Mindezekről a Svédország Egészségügyi és Jóléti Tanács jelentése számolt be.

A jelentés kitért arra is, hogy az említett kamaszok körében nagyon sokan küszködtek mentális betegségekkel, depresszióval vagy szorongással. Ezenfelül az autizmus, az önkárosítás és az öngyilkossági kísérletek szintén gyakoribbak voltak azoknál, akiknél úgynevezett „nemi diszfóriát" diagnosztizáltak.

Dániában 2016-ban az év eleji becslésekhez képest több, mint kétszeresére nőtt az olyan gyermekek száma, akik nemváltó beavatkozást kértek.

Amikor az ember szembesül a nyugat-európai valósággal, a dermesztő számokkal, akkor hajlamos azzal nyugtatni magát, hogy az említett jelenségek csak a nagymértékben degenerálódott társadalmakban fordulhat elő.

Senki sincs védve

Közép és-Kelet-Európában még jórészt a normalitás az úr, messze vagyunk attól, hogy a mi fiataljaink is tömegével forduljanak ki önmagukból, a szüleik pedig támogassák őket az őrületben.

Az ember hajlamos abba a hitbe ringatni magát, hogy a társadalmaink kaptak néhány évnyi haladékot, hogy felkészüljünk az egyre erősödő nyomásra. Addig legbelül abban bízunk, hogy hátha történik valami, ami a normális irányba taszítja a világot.

Tévedés és veszélyes naivitás azt hinni, hogy védve vagyunk. Az LMBTQ propaganda már el is kezdte mérgezni a társadalmainkat, ez nem elmélet, ez a való élet.

Nemrég közeli ismerőseim hívták fel rá a figyelmemet, hogy egy kolozsvári magyar középiskolás fiúból, magyar leányka lett. Az "átváltozásra" a vírus miatti lezárások alatt került sor.

Azt hozzá kell tenni, hogy itt nem arról van szó, hogy egy fiatal ráeszmélt arra, hogy ő meleg. Abban nem lenne semmi meglepő vagy elítélni való. Én magam is tucatnyi erdélyi magyart ismerek, akik félig vagy teljesen nyíltan vállalják a melegségüket. Nincs ezzel semmi baj.

Az már sokkal inkább aggasztó, hogy egy sérülékeny korú fiúból lány lett néhány hónap leforgása alatt. A konzervatívnak hitt Erdély fővárosában.

Micsoda véletlen, hogy a srác átváltozására akkor került sor, amikor a nyugati világon átsöpört az LMBTQ vihar, amikor minden csatornán kéretlenül ömlött az emberekre a szivárványos propaganda.

Vajon a kolozsvári srác átalakulásában közrejátszott, hogy a lezárások alatt másról sem hallhatott a fiatalok közkedvelt felületein, minthogy vállalja a másságát, a másság igenis érték, a másság vállalásával majd különlegessé válik.

Egy befolyásolható tini olyan élethelyzetbe kerül, hogy több, mint egy éven keresztül nem mehet utcára, a televízió, a Facebook, a Netfilx az egyetlen szórakozás. Ezeken a csatornákon viszont egész nap arról van szó, hogy milyen csodás a transzszexuálisok világa.

Vajon beszélhetünk káros befolyásolásról ebben az esetben?

A srác környezetében sokan úgy látják, hogy a bizonytalan lelki alkatú kamasz egyszerűen áldozatául esett a propagandának, ahogy jó esély van arra is, hogy hormonális megbetegedés segítette elő a "fordulatot".

És itt jön a csavar a sztoriban.

segítségre szorulnának

Bármi is legyen a háttérben, a srác meg van győzve arról, hogy a nővé alakulása teljesen normális. Hiszen az általa komolyan vett csatornákból úgy tudja, hogy a transzneműség a világ legtermészetesebb dolga.

A média azt erősíti, hogy ő különleges, nem pedig beteg. Szóba sem jöhet az a lehetőség, hogy egy orvossal vagy egy pszichológussal beszéljen az ügyről. Sértő a feltételezés is, hogy ő beteg lenne.

Persze, LMBTQ lobbi és propaganda nem létezik!

Pedig a kolozsvári magyar srác, ahogy a hasonló zavarokkal küzdő fiatalok jelentős része is valamilyen pszichés betegséggel küzd, egy kezelhető mellékbetegség tünete, hogy nőnek érzi magát, miközben férfinak született.

Az ilyen fiatalok segítségre szorulnak, nem pedig arra, hogy támogassák őket abban, hogy mélyebbre ássák magukat a problémában.

Orvosok, és ne "híresszínészek" mondják meg, hogy a transzneműség betegség vagy nem.