Dobrevék kormányrendeletben tették volna kötelezővé az óvodások LMBTQ-érzékenyítését

Jövő áprilisban arról is döntenie kell a magyar társadalomnak, hogy a gyermekek védelmében melyik utat választja. Egy baloldali kormány, benne Dobrev Klárával biztosan zászlajára tűzi majd a kiskorúak gender-érzékenyítését, hiszen ennek alapjait már 2009-ben letették. A gyermekvédelmi szabályokat hatályon kívül fogják helyezni, és rövid időn belül drag queenek fogják "felvilágosítani" a magyar óvodásokat. A másik út, hogy továbbra is védelmet kapnak a legfiatalabbak, és a szülők akkor adnak tájékoztatást a szexuális másságról, amikor azt jónak gondolják. A tét az is, hogy a jogot ne kapják meg a nőimitátorok, vagy éppen az érzékenyített óvodapedagógusok.

 • Dobrev Klára még minisztererelnök-feleségként állt a hazai LMBTQ- és gender-ideológia élére. Az általa létrehozott Unifem-Ért Magyar Nemzeti Bizottság Egyesület oktatási csomagot dolgozott ki az óvodák és általános iskolák számára olyan mesékkel és dalokkal, „amelyek szakítottak volna a berögzült nemi szerepekkel”, illetve több óvodában megszüntették a külön lányoknak és fiúknak szánt játszósarkokat, hogy „a gyerekek minél több szituációban kipróbálhassák magukat”.
 • A Dobrev és férje által vezetett kormány azonban ennél is tovább ment, hiszen egy kormányrendeletben azt rögzítette, hogy az óvodapedagógusoknak kerülni kell a „nemi sztereotípiákat” az óvodában. Vagyis megteremtették volna annak a lehetőségét, hogy a gyermekek már óvodáskorban szembesüljenek az LMBTQ-jelenséggel.
 • Egy 2010-es kormányrendelet pedig a köztisztviselőkre is kiterjesztette volna az őrületet. A Fidesz-KDNP a kormányalakítást követően lesöpörte az asztalról a tervet. 
 • Fontos megjegyezni, hogy a Gyurcsány-kormány Szociális és Munkaügyi Minisztériuma adta ki a CEU gender studies professzorának, Pető Andreának „A nők és a férfiak története Magyarországon a hosszú 20. században" című könyvét, aminek „értékes" gondolatai kiegészítő tananyaggá váltak a középiskolások számára.
 • Jól látható, hogy a gyermekek védelme terén is komoly válaszút elé kerül a magyar társadalom jövő áprilisban. Egy balliberális kormány, élén vagy benne Dobrev Klárával biztosan zászlajára tűzi majd a kiskorúak érzékenyítését, hiszen annak alapjait már 2009-ben letették. A gyermekvédelmi szabályokat hatályon kívül fogják helyez, és rövid időn belül drag queenek fogják érzékenyíteni az ovisokat.

Ha azt hinnénk, hogy az LMBTQ-propaganda valami hazánktól távoli, nyugat-európai és észak-amerikai hóbort, akkor nagyot tévedünk. A kisgyermekek érzékenyítési kísérlete ugyanis nem a „Meseország mindenkié" című könyv tavalyi megjelenésével vagy a drag queenek szentendrei akciójával kezdődött.

 

Nem meglepő módon már a baloldali Gyurcsány-kormány idején elkezdték elvetni a genderideológia hazai magjait.

Dobrev Klára és egyesülete állt a hazai genderideológia élére

A ultraliberális tanok terjesztését az óvodákban nem más vállalta magára, mint a mostani miniszterelnök-jelölt, az akkori first lady, Dobrev Klára.

A genderideológia terjesztésére még egy szervezetet is létrehoztak 2009-ben: az Unifem-Ért Magyar Nemzeti Bizottság Egyesület az ENSZ Fejlesztési Alap­ja a Nőkért nevű csoport „leányvállalataként” jött létre.

A szervezetet Szalay utca 4., tehát a családi cégbirodalom, az Altus székhelye lett. Az egyesület képviselője, a kormányfő felesége Dobrev Klára volt.

 

Az egyesület célkitűzése a következő volt: „A Magyar Köztársaságban az ENSZ Szervezete, az UNITED Nations Development Fund for Womwn (UNIFEM) felhatalmazásával támogatást nyújtson a nemek egyenlőségét és a nők jogait segítő UNIFEM-programok és stratégiák számára".

MÁR AZ OVISOK KÖRÉBEN IS Félretették volna a „berögzült nemi szerepeket" 

Egy korábbi Magyar Hírlap cikk beszámolója szerint az egyesület megalakulása után konferenciát rendezett, amelyen többek között beszámoltak a Bécsben dolgozó UNIFEM-csoport eredményeiről is.

Például arról, hogy oktatási csomagot dolgoztak ki az óvodák és általános iskolák számára,

olyan mesékkel és dalokkal, amelyek szakítanak a „berögzült nemi szerepekkel”, illetve több óvodában megszüntették a külön lányoknak és fiúknak való játszósarkokat, hogy „a gyerekek minél több szituációban kipróbálhassák magukat”.

Vagyis pontosan olyan típusú mesék és játékok terjesztését támogatták volna, mint amilyenek a nagy botrányt kavart Meseország mindenkié című könyvben is szerepelnek. És tegyük gyorsan hozzá: olyanokat, amilyeneket a kormányzat a gyermekvédelmi szabályok elfogadásával korlátok közé és a szülői döntési hatáskörbe szorított.

Nem sokkal ezután már egy kormányrendeletben tették volna kötelezővé az óvodások érzékenyítését, például az óvodapedagógusoktól elvárták volna a genderszemléletet, ennek érdekében a legkisebbek nevelésének országos alapprogramját is módosították.

A rendelet hatályba lépése esetén az óvodapedagógusok számára előírás lett volna, hogy  kerüljék a „nemi sztereotípiákat”. Vagyis megteremtették volna annak a lehetőségét, hogy a kisgyermekek már óvodás korban szembesüljenek a szexuális mássággal. Holott még nincs is kialakult nemi identitásuk.

A Magyar Idők korábbi cikkében megjegyezte, hogy ezzel lényegében a teljes népmesekincsünket  mellőzni kellett volna.

A Meseország mindenkié botránykönyv.
A Meseország mindenkié botránykönyv.

 • Az egyesület támogatói között volt:
 • Bánáti Jánosné Ilona (Magyar Ügyvédnők Egyesülete),
 • Göncz Kinga (akkori MSZP-s külügyminiszter),
 • Danks Emese (Gyurcsány Ferenc volt szóvivője),
 • Gurmai Zita (szocialista EP-képviselő),
 • Herczog Mária (ellenzéki szociológus),
 • Junghaus Tímea (a Soros-szervezet, a Open Society Institute képviselője),
 • Király Júlia (a Magyar Nemzeti Bank akkori alelnöke),
 • Lamperth Mónika (az MSZP akkori belügyminisztere),
 • Palya Bea (énekes),
 • Szelényi Zsuzsa (balliberális politikus, Budapesti Európai Ifjúsági Központ),
 • Wirth Judit (Nők a Nőkért az Erőszak Ellen egyesület) és
 • Tóth Herta (Soros-egyetem, Női Érdek Szövetség).

2009 márciusában azért került a sajtó látókörébe az UNIFEM, mert Dobrev Klára az egyesület elnökeként részt vett az ENSZ magyar delegáció civil oldalán az ENSZ-bizottság 53. konferenciáján. És az akkori ellenzéki Fideszt joggal érdekelte, hogy ki fizette a költséges New York-i utazást és szállást.

Ne lepődjünk meg nagyon, de nem a GyurcsányDobrev-házaspár állta a tengerentúli kalandot.

Magyar Nemzet 2009. március.
Magyar Nemzet 2009. március.

A balliberális kormányzat tovább lépett az ügyben, hiszen egy 2010 eleji kormányhatározatban az államigazgatás és az élet egyéb területén is a genderszemlélet követését írta elő.

Minisztériumi támogatással adták ki a genderprofesszor könyvét

Hogy jobban lássuk, mire is számíthatunk majd egy baloldali vezetés esetén, vizsgáljuk meg mi is történt a második Gyurcsány-kormány idején, amikor az oktatási tárcán Hiller István állt.

A Szociális és Munkaügyi Minisztérium kiadta a CEU gender studies professzorának, Pető Andreának „A nők és a férfiak története Magyarországon a hosszú 20. században" című könyvét, ami kiegészítő tananyaggá vált a középiskolások számára, 2010-ben pedig még a történelem­érettségin is szerepeltek belőle kérdések.

Pető áldásos tanaiból szemezgetett a Magyar Hírlap 2018-as cikke. Nézzünk néhány magvas gondolatot!

„Az ember a technika jelenlegi állása szerint a férfi és a női ivarsejtek összeolvadásával szaporodik. (…) Az, hogy az ezen sejtek összeolvadása nyomán keletkező új élet milyen társadalmi környezetbe kerül, mit tanul a társadalomról, az nagyon különböző. A szexuális identitás éppen ezért sokféle lehet” – mondta a CEU gender studies szakértője.

Pető arról is beszélt, hogy „amikor Novák Katalin államtitkár azt mondja, hogy neki csak úgynevezett biológiai neme van, azt állítja, hogy olyan mint Maugli, aki egy ideig nem emberi társadalomban élt”.

Jól látható, hogy a gyermekek védelme terén is komoly válaszút elé kerül a magyar társadalom jövő áprilisban. Egy baloldali kormány, élén vagy benne Dobrev Klárával biztosan zászlajára tűzi majd a kiskorúak érzékenyítését, hiszen ennek alapjait már 2009-ben is letették. Már most világos, hogy a gyermekvédelmi szabályokat hatályon kívül akarják helyezni, és ha rajtuk múlna, rövid időn belül nálunk is drag queenek érzékenyíthetnék az óvodásokat.

A másik út, hogy továbbra is megvédjük a legfiatalabbakat, és a szülők akkor tájékoztatják őket a szexuális másságról, amikor azt jónak látják. A tét egyben az is, hogy a jogot ne kapják meg a nőimitátorok, vagy éppen az érzékenyített óvodapedagógusok.