Biden koronavírusos. De ennek miért is kellene érdekelnie minket?

Gerjesztették a vírusőrületet, majd következmények nélkül leléptek.

Nem, ez most nem egy külpolitikai okfejtés lesz, hogy mi fog történni, ha az öreg Joe végleg átköltözik a Demencia nevű újkori amerikai tartományba, és helyette Kamala Harris veszi át a pozícióját.

Ideig-óráig érdekes lenne, hogy az új elnök neme nő – már ha bátorkodhatok élni a két nem egyikével az esetében –, ugyanis ez a haladó Nyugatot két-három Time címlapig érdekli. Annyira elinflálódott már, sőt, meg merem kockáztatni, hogy a Vice még azt is lehozná, hogy Kamala cisz nő, tehát alkalmatlan „minden” amerikai képviseletére!

Elkalandoztunk egy kicsit a címtől, és habár ez megérne egy külön cikket, térjünk vissza Joe bácsi náthájához. Igen, notóriusan náthának fogom hívni, és már látom aki ezen felhördülve citálja, hogy „de hát ebben meghalt XY, ez komoly betegség”.

Erre Robert C. Castel nem is oly rég tett nyilatkozatából ragadnék ki egy rövid mondatot: személyes anekdoták alapján nem lehet elemezni a háborút. Az orosz-ukrán konfliktussal kapcsolatban hozta ezt fel, de ugyanez elmondható a koronavírusról is.

Ugyanis ha közvetlenül nem is, de két-három kézfogáson túl mindenki tud halálesetről – sajnos nekem is volt olyan közeli ismerősöm, aki a vírus áldozata lett. Mivel azonban egy autó- vagy repülőbaleset nem jelenti a közlekedés végét, úgy egy ennyire nem letális vírusnak sem kellett volna bedöntetnie a világgazdaságot.

Kétségünk ne legyen, a most közelgő viharba nagyon is beleszámított, hogy a kínai vezetésű WHO és a liberális sajtó olyan pánikot generált, amire kénytelenek voltak még az egyébként józan kormányok is lezárni, tiltani, korlátozni.

Ennek éllovasa volt a most az amerikai elnök fizetésénél 14 000 zöldhasúval több, 414 ezer dolláros nyugdíjjal távozó dr. Fauci. Neki köszönhető, hogy Amerika java egy posztmodern vírusdiktatúrává változott a járvány alatt. A doktor úr egyébként a pandémia elején azzal kampányolt, hogy a vakcinával el sem kaphatjuk a bajt, aztán hogy kéne kettő, és így tovább, míg minden egyes nyilatkozata meg nem dőlt, de addigra egyes államok teljes totalitárius terrort vezettek be.

Biden mindenesetre az összes oltást IS beadatta, szám szerint négyet, és láss csodát, megbetegedett. Persze, ma már tudjuk, hogy a vakcina csak a Covid lefolyását enyhíti, de mi lesz azokkal, akiket a kísérleti típusú oltás tett a tönk szélére egészségügyi szempontból? Felborult hormonháztartás, meddőségek sora, és akkor a biológiai szuverenitásról nem is beszéltünk még. Aztán majd októberben indulhatnak a nagy megfejtések, hogy mitől nem elég a fizetésünk a hónap közepéig sem...

A WHO-tól Facuiig és Biden fertőzéséig csapongó írásomban tehát arra kívánok rámutatni, hogy megint következmények nélkül úszták meg azok, akik romba döntötték a saját országukat és a nyugati világot.