Az Újmúlt-2000 KFT feminista múltcsomagja

Mint ismeretes, a forradalmak természete, hogy felfalják saját gyermekeiket. Szerencsére olyan korban élünk, amikor nemcsak passzív szemlélői, de aktív formálói is lehetünk a folyamatoknak, és megetethetjük őket a saját forradalmaikkal is akár.

Amen-Awomen mintájára nemcsak az imádságokban, de a baloldal és a tudomány soraiban is alapvető változások következnek majd!

 
Népszerű újtudományos állítás, hogy 2020-ban már nem kizárólag a menstruálhatnak csak, de ennek a tudományos ténynek az újrafogalmazása a nagyon közeli jövőben ismét kézzelfoghatóvá válik, és könnyen lehet, hogy a menstruáció ezentúl kizárólag patriarcha attribútummá változik.

 
Lehet, hogy nem provinciális kelet-európai, hanem haladó nyugati államban élsz, de mindez önmagában nem elégséges, amíg ki nem javítod a bűnös múlt rémisztő elnevezéseit.

 
Mindez akkor is vonatkozik rád, ha olyan menő és progresszív államalakulatot vezetsz, mint a kacsásharisnyás miniszterelnökasszony. 

 
Ha már a női vezetőknél tartunk, mi lehet annál csodálatosabb, mint hogy valaki feleségül veszi a saját nagymamáját? Csak az, ha mindezt leszbikus esküvő keretein belül teszi meg!

 
A keleti végeken is példát kell mutatni a mucsai, elmaradott kis népeknek, és a BLM-szobrok mellett mással is szükséges edukálni az elmaradott keleti fajtájukat. Így már az se gond, ha egy-két járat esetleg kimaradozik.

 
A nagy német autógyártókra is komoly változások várnak, ha van képük továbbra is 0rbán rabszolgáival összeszereltetni... Nem elég, ha teljesen villanyhajtásos lesz, valami más is kell!

 
A legkomolyabb változásokra természetesen a kultúra területén lesz szükség. Ezentúl itt sem elég, ha csajhajad van, és szöveget írsz olyan libsi ikonoknak, mint Barbara Streisand!

 
A tökéletes genderarányok mellett ezentúl gondolni kell a dalszövegben előforduló patriarchális elnyomásra is, és megfelelően ki kell egyensúlyozni az ott jellemző, esetleges macsó megnyilvánulásokat.

 
Vallási téren is gondolni kell a politikai korrektségre, márpedig a Nyugati eNber számára egyetlen üdvözítő és engedélyezett vallás kizárólag a keleti minisztikum lehet!

 

És hogy ismét hazai vizekre evezzünk: az újbudai polgármesternek ezentúl más baloldali ikonnőt kell összekevernie az ismert SS-Helferin Josephine Womengelével...