A szolgálósrác meséje

Vajon miképp változhat egy egykoron kőkemény sportoló a woke-ideológia legnagyobb csicskájává? Csak a pénzért teszi, vagy van valami más is a dolog mögött? A Modorosblog örök klasszikusa, Az őszinte sportközvetítés mintájára próbáljuk meg felderíteni, mi állhat ennek hátterében.

Sziasztok, Csutka Ákos vagyok, az egykori BTC és a magyar válogatott rettegett középhátvédje. Bizonyára emlékeztek még rám. Amikor eladtak két évre a Alemania Karl-Marx Stadnak, akkor hozták a helyemre Bátyus Lacit, aki talán még nálam is nagyobb csonttörő volt az MB1-ben. Mennyi bokát kifordítottunk mi ketten anno, a magyar foci utolsó fénykorának tekinthető kilencvenes években! Azóta jött 0rbán, és a rengeteg adófizetői pénzzel tönkretette, lényegében nézhetetlenné tette a focinkat! Na, de ne szaladjunk ennyire előre!

Sokan kérdeztétek, mivel foglalkozom manapság. Szakkommentátor voltam, amíg 0rbán ki nem rúgatott, illetve érzelgősködő női magazinoknak írok megható és elgondolkodtató cikkeket.

Igen, Csutka Ákos, igen! Fel kéne már ébrednetek, hahó! 2021 van! Ez az a kor, amikor a németek a legeslegnagyobb harcos pacifisták, Mike Tyson galambokat tenyészt, Lewis Hamilton pedig felhívja a figyelmet a saját személyes karbonlábnyomunk iránti felelősségünkre. Úgyhogy eldöntöttem, hogy akkor én is lehetek a futball morális megújítója és a lelátók új erkölcsének keresztelőszentjánosa.

Hogy ne csak rólam legyen szó, a meccset amúgy láttátok? Kurva nagy volt, mi? :D Tarthatnék itt mindenféle sportszakmai elemzést meg üres 0rbánozást, de minek? Mindkettőt rengetegen csinálják, én meg se az egyikben, se a másikban nem vagyok elég jó. Már focistaként is ez volt a gond, hogy mehettem mindig hátra, söprögetni.

Jelenleg is csak annyi a dolgom az ügyesebb és tehetségesebb gyerekek mögött, hogy megható ömlengéseket írok a meccsről olyan nőknek, akik még sose láttak focit. Zabálják mondjuk, de mindenki más árkot röhög körém. 

Most azt a feladatot adta a főszerkesztő asszony, hogy ezt a kis néger gyereket próbáljam meg rasszista támadás áldozataként beállítani, amiért a gólja után kiment a szögletzászlóhoz, és  hát kicsit túl közel volt feliratmutogatás közben az éppen poharazgató ultrákhoz. Beszarás, mi?

Fél órát üvöltöztem az Annabeth-szel a telefonban, hogy tudom, hogy ez a vonal, meg minden, de azért ő nőként is ért ennyit a focihoz, hogy ennek a  negyedéért a régi Megyeriben az Incze Rokkó pénztárgépszalagot, guminőt és vizes kotont kapott a pofájába a liláktól. Nem is beszélve a jó öreg Bede Feri bácsiról, akit betondarabokkal dobáltak meg pár piros lap után.  

Úgy kéne kihoznom ebből valamit, hogy a néger ráadásul ugye még angol is, bassza meg. Az egyik legtaplóbb futballhuligánok otthonából érkezett, de legalább a tizenegyest nagyon pengésen rúgják arrafelé, amiért a nyáron is kivívták minden angol ultra tiszteletét és megbecsülését. 

Szóval jó nagy szopás most ez nekem. Talán a Rault meg a Kluivertet is könnyebb volt fogni, amikor ellenünk voltak a BL-ben, mint ebből a szarból kihozni valami értelmeset. Kéne valami elég nyálas cím. „All I want for xmas, is you!”.

Mondjuk ezt írta a srác a mezére, amivel meghatóan emlékezett valakire, akiről tudatlanságában az egész bunkó magyar nem is tudott. De ha képben is lett volna, el se tudta olvasni, mert olyan picike angol betűkkel írta a srác.

Kéne még valami ütős idézett valamelyik emigrált balliberális nagyságunktól, és akkor nekem már csak annyit kéne hozzátenni, hogy most már nem lehet csak a RESPECT feliratra mutogatni. Itt az idő, és nekünk is térdelnünk kell! Minden más megúszás és álszent cinizmus, de legfőképpen 0rbánnak a hibája és felelőssége!

Összességében azt szeretném még mondani, hogy tanuljatok és okosodjatok, különben focista, majd kiöregedett focistaként férfi Fejős Éva lesz belőletek!