A politikai pedofília új szintje: Fekete-Győr kiskorúakat ölelgetett és simogatott a pécsi Pride-on

Nagy nehezen elindult az előválasztás, ezért a miniszterelnök-aspiránsok megpróbálják felhívni magukra a választók figyelmét. Fekete-Győr András, a Momentum jelöltje sajátos módját választotta ennek: hétvégén ismét megpakolta a baszatáskát, és a haverjaival leugrott vidékre, ahol tinédzserekkel fotózkodott.

Az ellenzéki előválasztásban versengő pártok és első embereik jól láthatóan arra törekednek, hogy markáns megszólalásokkal levetkőzzék az elvtelen összekapaszkodásból elkerülhetetlenül következő karaktervesztésüket.

Valószínűleg nem számoltak azzal, hogy hiba volt a kisnyilasnak összefeküdni az SZDSZ-fiókával, a zöldpártnak a posztkommunistával, hiszen a választó így csak azt látja: adott egy nagy vödör zavaros moslék, amiben az eredeti alkotóelemek már alig-alig felismerhetőek.

Momentum Facebook oldala

Közeledve a választásokhoz a pártoknak már egyre kevesebb esélyük van az önazonosságuk visszanyerésére (Hogy is hinné el bárki a Jobbikról, hogy jobboldali, amikor arra készülnek, hogy a Gyurcsány-program keretében elvegyék a határon túli magyarok szavazati jogát?), ezért a miniszterelnökjelölt-jelöltek egyre erősebb médiafigyelmet igyekeznek generálni.

  • Jakab Péter a parlamenti ülésszak első napján fegyházerőszakkal fenyegette meg Orbán Viktort,
  • Karácsony Gergely rég maga mögött hagyta az összefogás illúzióját, és másról sem tud beszélni, csak saját nagyszerűségéről,
  • Dobrev Klára pedig máris úgy tesz, mint aki felhatalmazást kapott a kormányalakításra.

A Momentum paprikajancsija, Fekete-Győr András és kis lila román liberális gittegylete pedig kénytelen-kelletlen visszanyúlt az egyetlen eszközhöz, amiből nem derül ki azonnal hozzáértésük és felkészültségük teljes hiánya: az indián nyarat kihasználva

leugrottak (gyerekekkel) bulikázni Pécsre, ahol a Pride-felvonuláson igyekeztek összetarhálni pár szavazatot.

Fekete-Győr András Facebook oldala
A FeGyőr-párt szellemi elődjéhez, az SZDSZ-hez hasonlóan előszeretettel képvisel olyan ügyeket, amelyek a többségi társadalom igényeivel és értékeivel homlokegyenest ellenkeznek. A választópolgárok többségének közönyös megvetése sem tartja vissza őket attól, hogy nemzetközi fórumokon árulkodjanak, féligazságokkal és hazugságokkal tarkított feljelentésekkel rossz fényben tüntessék fel saját hazájukat.

Mivel Magyarországon minden ellenzéki hazugság ellenére szólás- és véleményszabadság van, ebben senki nem akadályozza őket. Csakhogy az előválasztás és a 2022-es parlamenti választás is a többség támogatásának elnyeréséről szól, így a Momentum is igyekszik minden alkalmat megragadni arra, hogy felhívja magára a figyelmet.

Ezért látványosan szabotálják a kormány és az őket megválasztó kétharmados többség akaratát, és szándékosan semmibe veszik a gyermekvédelmi törvényben foglaltakat. Ez utóbbi úgy szól: mindenki úgy él, ahogy akar, de a gyerekeket távol kell tartani az LMBTQ-propagandától!
Fekete-Győr András Facebook oldala

Fekete-Győr András a pécsi Pride-felvonulásról beszámoló posztjában kedvesen vigyorgó kiskamaszok gyűrűjében pózolt. 

Az olvasóra bízzuk annak megítélését, vajon az illusztrációkon szereplő, FeGyőrék által a nagypolitika eszköztárába rángatott fiatalok közül hányan lehetnek nagykorúak. Nekünk azonban az a véleményünk, hogy a momentumosok ezzel nem sokat foglalkoztak  a képek készítése előtt.

Pedig politikai haszonszerzésre gyerekeket használni közönséges közéleti pedofília.

A kísérőszöveg a szeretetről, a családok jogegyenlőségéről szól, FeGyőr és pártja azonban  egészen másért érkezett Pécsre. 

Piócaként cuppantak rá a valószínűleg egyszerre lázadni és bulizni akaró tinédzserekre, akik bizonyára lubickolnak a szivárványos zászlók meg az erős sminkben és nonkonformista ruhákban felvonuló szimpatizánsok szokatlan élményt kínáló kavalkádjában.

Fekete-Győr András Facebook oldala

A Momentum megpróbálja aktivizálni (matricákat, kitűzőket, baszakormányválTÁSKÁkat, zászlócskákat osztogatnak) és meggyőzni a közösségi médiával egyidős generációt: nem kell ahhoz felnőttként viselkedni, hogy országosan ismert politikus legyél!

  • Hogy Fekete-Győrék az LMBTQ-közösségben keresik választóikat, az az ő dolguk.
  • Hogy a saját választóik számára mennyire pozitív élmény, amikor gyerekekkel pózolnak a melegfelvonuláson, azt nem tudjuk (biztos vannak túlfizetett tanácsadóik, akik kitalálták, hogy kampányidőszakban éppen Pécsett kell szivárványos utcabálozniuk).
De abban biztosak vagyunk, hogy a többségi társadalom éppen az ilyen esetek miatt előbb-utóbb őket is oda fogja küldeni, ahova a dicstelen véget ért elődjüket, az SZDSZ-t: a történelem szemétdombjára.