A független portálcímlap egy álmos kis Hajóágyú után

Vezércikk

A Megadja család régen is megadta a XII. kerületnek! Izgalmas anyagunk leleplezi, hogyan állított turulmadarat őseinek a XII. kerület pártépítésvezetője a másik ismert nyilasivadék polgármesterrel, pedig a balliberális oldal már akkor is szólt, hogy ez tilos!

Orális história

Horrorhistória arról, hogyan verte brutálisan össze Megadja négy Megadja-nagyszülője a színészként dolgozó bohócot, aki csodával határos módon sértetlenül megúszta a dolgot. Nem vetetett látleletet, mert úgyis hiába tette volna, de a verésnyomok még ma is tisztán látszanak, ha nem néztek oda. Ismert jelenség ez. Schrödinger bántalmazása.

Megszólal az iskolatárs

A XII. kerületi általánosban Megadjának már tízévesen is Nyilas Elek volt a kedvenc focistája. Csak neki szurkolt, amikor a Fradi a BL-be jutott. Eleinte nem is tudtuk mire vélni a haverokkal, de mára már minden világos.

Tényfüggetlen Oknyomozás

Felkerestük az Ausztráliában található Megadja-farmot, ahová a megadják menekültek a háború után. Az ismert náci, Zentai Károly is ott volt. További lehetséges megadjanagyszülő-jelöltek: Képíró Sándor, Csatáry László, Endre-Baky, Joseph Mengele. Folytatás jövő héten!

Vélemény

Bauer Tamás: “Az én apám legalább nem volt náci!” Sarkos megfogalmazása annak, hogy az Andrássy úton lehetett kettős balszerencse folytán az ÁVÓ-székházba keveredni, de aki pár hónappal korábban nyilasként tette ugyanezt, annak nincs bocsánat! Kivéve, ha kellően jó szakember volt, és hajlandó volt egy olyan tisztakezű, erkölcsös ember alatt dolgozni, mint dr. Bauer Miklós.

Valódi katolikus hittudomány

Lukácsgyörgy Katinka: Megadja nem is valódi katolikus. A pápai bulla elítélte. Valószínűleg még Kun páter keresztelhette meg a XII. kerületi nyilas székházban, így az egész kánonjogilag érvénytelen. Lyézus amúgy is elborzadna tőle, ha látná. Jegyezzétek meg! Lyézus ma nem Megadja Gábor lenne! NEM!

Tudomány

Dr. Romváry Trisztán: A XII. kerületi nyilasok voltak a legrettegettebb nácik birodalom-szerte! Még a németek is féltek tőlük, és kétségbeesetten próbáltak zsidókat menteni a karmaik közül, de sajnos nem sikerült. Ugyanitt: Teljes megadja-egyenruhaszettek, szinte féláron!

Külföld

Az új Biden-adminisztráció és az Európai Bizottság is elhatárolódott Megadja Gábor cselekedeteitől. Köszönjük, hogy ismét jóhírünket vitte a világba… Mit fogunk így mondani a külföldi barátainknak, ismerőseinknek, akik azt kérdezgetik, miként tűrhetitek ti el ott ezt a Megadját?

Haverok

Nemcsak Demeterrel, de Herbert von Karajannal is együtt zenélt! Zenekarukkal többször hangosan játszották a solymári falunapokon a Panzerliedet. Lehet, hogy az egy másik Megadja volt, de Megadja volt, ez biztos!

Kultúra 

John Malkovich örök klasszikusa ezúttal új köntösben. Merész és polgárpukkasztó átdolgozás Pintér Béla színházától, a Megadja Gábor-menet. Főszerepben Ács Dani, a független újságíró, aki egy nap arra ébredt, hogy lejáratot talált a XII. kerületi egykori nyilas pártszékház pincéjében, ami Megadja Gábor tudatalattijába vezet. 

Kabaré 

Nagy Bandó András Nem zörög a haraszt, ha… Avagy jobb, ha tőlem tudjátok! című örök klasszikusa ismét. Anikó Asszony és a sajgó állkapocs. Grácban kezelik, ott tépi az intarziát. A nagyanyja még pipázott!

Asztro

Nyilas: Úgy érzed, méltánytalanság ért, és magyarázkodnod kell idegenek előtt olyan felmenőid régi bűneiért, akik nem is a felmenőid. Ez azért van, mert fideszes vagy, és mi gyűlölünk téged. Változtass ezen, és akkor talán folytatjuk halálodig a lejáratóhadjáratot, nem jelenünk meg majd kereplőkkel felszerelkezett csillogószemű liberális gimnazistákkal a lépcsőházadban.