A feltartott mutatóujj - avagy legyünk már rendes fideszesek végre!

Kedves fideszesek! Nem először írok nyílt levelet, nem először figyelmeztetek - és talán nem is utoljára - de úgy érzem, most is meg kell tennem! Elvégre is én vagyok a valódi Fidesz szíve-lelke, mert ‘89-ben még őszintén hittem, és úgy hallgattam a Viktort!

Ugyanis ott voltam a téren, vagy apám nyakában ültem. Ezt a sztorit majd még pontosítjuk a tartótisztemmel, annak függvényében, hogy mennyire fiatal közönségnek próbáljuk eladni.

Szóval úgy volt, hogy ez az egész a nagyszerűen remek SZDSZ kis ifiképzője lesz, akikhez nekem természetesen soha semmi közöm nem volt. Most mégis levélben fordulnék hozzátok azzal kapcsolatban, hogy nem lehetne mégis gyorsan mindent úgy csinálni, hogy az egykori SZDSZ-nek megint jó lehessen?

Csak a szokásos lózungokat sorolnám fel gyorsan, jó? Úgyse tudok semmi újat kitalálni 2010 óta, úgyhogy ne raboljuk egymás idejét! Szóval a Viktor végzetesen kettészakította a magyar társadalmat, ami szerintem a legeslegnagyobb bűne. Egy valódi miniszterelnöknek integrálnia kéne, mint mondjuk Horn Gyulának vagy Medgyessynek. Nem is beszélve Feriről vagy Gordonról. Őket valódi fideszesként is magaménak éreztem. Igazi konzervatív értékeket is közvetítettek számomra, Viktor meg csak a lopást csinálja már régóta, nem beszélve az Antall-korból örökölt árvalányhajas magyarkodásról, szóval lécci rúgjátok ki végre Viktort és legyen végre szakértői kormány, aminek az élén egy olyasfajta figurát tudnék a legjobban elképzelni, mint Jómagam.

A ‘89-es Fidesz nyomokban se hasonlít a maira! Én nem ebbe léptem be! Viszont a ‘89-es SZDSZ ‘94-ben se változott, ahogy ma is ugyanaz a párt lényegében, ha a Momentumra vagy a DK bizonyos szárnyára nézek. Ez, ha én mondom, akkor érték, de ha a csahos fideszes lakájmédia, akkor burkolt zsidózás, ok?

Menjünk csak tovább! 0rbán mára megöregedett. Nyalja a száját. A fidesz tagok pedig csak statisztái annak a folyamatnak, amelyben ő parancsol. Legyen az bármi. Ez pedig engem mélyen felháborít és elborzaszt, mert

én úgy szeretem a kormányzást, ahogy azt régen megszoktuk. A háttérből dirigálhatok, és Olga műsorában megmondom, hogy legyen. Másnap Teddy szárszói kertjében már úgy áll fel az új kormány, értem?

Mondtam már amúgy, hogy 0rbán lop? Ez az, amit mi soha nem engedtünk meg magunknak, illetve ne merészeljetek az SZDSZ-hez sorolni, jó? 0rbán 0rwelli médiagépezetet épített ki magának, amiért 1994-ben vagy 2002-ben még nem igazán szóltam, mert korán felkeltem a NAP TV-ért, meg nagyokat rötyögtem a Heti Hetes poénjain, de 2010 körül mégis zavarni kezdett ez az egész, és azóta írom az akkor ragadott kis tollammal ugyanazt, ugyanazokba a lapokba. Ja, nem, mert 0rbán - valójában a tulajdonos, aki valahogy eldobott, mint egy használt zsepit, de ez most mindegy - bezáratott!!444!!!

Alig van már szabad média Magyarországon, így ez a kis írásom is csak úgy fél tucat helyen fog lejönni, meg még a külföldiek, akik lehozzák…

  • Szóval alapvetően azt kérem, hogy rúgjátok ki végre 0rbánt! Káslert, meg azt a nőt is, mert alkalmatlanok a posztjukra! Gyurcsánynak eszébe nem jutott volna egy alkalmatlan embert megválasztani országos tisztifőorvosnak, így akkor nem kellett szólnom, de most már muszáj volt!
  • Ja, és legyen végre vége a foDballnak! Színházakat és művészeteket akarok nézni, ahogy minden rendes és magára valamit is adó értelmiségi akarja, akikkel találkozom. Miért nem tudjátok végre így csinálni, ahogy már 1989-ben is kértem tőletek?
  • Úgy hittem bennetek, de aztán kiderült, hogy van saját véleményetek, és akaratotok, így pedig már nem kell ez az egész! 
  • Remélem, megjön az eszetek, és úgy csináljátok végre, hogy ne kelljen szégyenkezve válaszolnom a kinti barátaim kérdéseire, ha külföldre megyek!

Szájernek vagy Ádernek címezném, mert ők már papíron nem Fidesz-tagok, hátha így lehet bomlasztani a Fidesz egységét, amit úgy szeretnék.

Ja, és a megadjáék ne káromkodjanak, és ne beszéljenek fiatalosan! Hagyjuk meg ezt a privilégiumot a liberális oldalnak!

ui: A kompozit anyagokból készült általános szerző egykor tényleg fideszes lehetett, de aztán a Fidesz által rábízott feladatok elvégzésekor kudarcot vallott. Nemhiába, no, hisz Tanárember-féleség a lelkem. Pályázatok menedzseléséhez, rendszerépítéshez, határidők tartásához nem konyít, ezek ilyen alantas dolgok feléjük. A saját kudarcai felett érzett dühében nagyon megsértődött hát a Fideszre, és azóta morálügyi EU-biztosként meg betelefonálós műsorok agykutató rektoraként bírálja a Fideszt, legtöbbször a Fidesz pénzéből.