A balliberálisok leggyűlöltebb sportolója

Ti is megfigyeltétek már, hogy a magyarországi balliberálisokból időként felbuggyan az a féktelen gyűlölet, melyet a magyar nemzet sportolói iránt táplálnak? Talán nem újdonság, hogy mindent gyűlölnek, ami nemzeti és magyar, de a sportot, és a magyar sportolókat aztán különösen.

Természetesen annyi taktikai érzék van bennük, hogy ez a gyűlölet ne sugározzon ki belőlük mindig minden pillanatban. Ott van jó példának erre a magyar futball, amit aztán tényleg annyira gyűlölnek, hogy még a Juventusnak meg a Barcelonának is szívből elkezdenek szurkolni - pedig nyilván magát a focit is gyűlölik -, hátha azzal jobban idegesítik a hazai csapatok szimpatizánsait. Emlékszünk még, milyen románosan álltak át ezek a szemtelen férgek, amikor Kleini góljával vezettünk Oslóban? Már a szünetben abbahagyták az addigi károgást, és hirtelen úgy tettek, mintha addig nem ellenérdekelt félként ócsárolták és kacagták volna a magyar futballt meg főleg a magyar futballistákat évekig, évtizedekig. 

Kleinheisler László gólöröme Oslóban
Kleinheisler László gólöröme Oslóban Forrás: MTI/Illyés Tibor

A nagy lendület nagyjából a szégyenteljes andorrai vereségig tartott ki. Utána kezdődött csak az igazán dühödt stadionozás és magyarfoci-szidás. A legkitartóbb magyargyűlölők még a horvátok és és velsziek elleni győzelmekkor se adták fel, és ők még a szimpatikusabbak, mert az igazán pofátlan ballib csürhe ilyenkor szó nélkül úgy tesz, mintha világ életében a leghangosabb magyardrukker lett volna. Szerencsére a klubsikerek és a pótselejtező, valamint a Nemzetek Ligája most kicsit befogta a pofájukat, de ne feledjük el, hogy az izlandi meccs utáni percek milyen gyönyörű románkodást csaltak elő Fekete-Győrből, aki rögtön a hazai katarzisok iránt kezdett vágyódni. Tudjátok, a hazai katarzisok ellen, ami ellen a kezdetben még mozgalma, később pártja létrejött.

Ha egyetlen focistára le lehetne szűkíteni a magyarországi balliberálisok gyűlöletét, akkor az nyilvánvalóan nem lehetne más, mint Dzsudzsák Balázs. Aki azt gondolná, hogy Dzsudzsák legnagyobb bűne a szemükben, hogy ígéretes fiatal focistaként amatőr módon szar csapatokba igazolt, az nagyon téved.

A legnagyobb bűne, hogy spontán találkozás keretében bratyizni merészelt Doktor Miniszterelnök Úrral, és ezt az egészet le is videózták. Nagyjából azóta gyűlölik és támadják ilyen hévvel a diplomataútlevéltől az arabozásig bezárólag bármivel. 

Nagy szerencséjére azonban van sportág, amelyben sikeresebbek vagyunk, és erről a balliberálisok sem feledkeztek meg. Emlékszünk még arra, amikor Egerszegi Krisztina vállalni merészelte, hogy fideszes? A kulturális-szatirikus heti-kéthetilapjaikban azonnal elfelejtett úszni - nyilván azóta már teljes szívvel szurkolnának a kétszer akkora és férfivá szteroidozott NDK-s ellenfeleinek, mint a korai transzsportolók legcsodálatosabb példáinak. Emlékezetes még Gyurta Dániel, akit már olimpiai győzelmekor kikezdtek. Aczél elvtárs egyből a medence méretét próbálta megnyújtani a magyar aranyérem iránt érzett keserűségében. Jó helyre is ment a kis mérgezett nyila, mert Dániel azóta már Külgazdasági és Külügyminiszter Úr tanácsadója. Fiatal, sportos, tanult, jóképű és sikeres, talán véletlen, hogy a zenebohócokból és társadalomtudósokból álló baloldal ennyire gyűlöli, és rögtön meglátta benne a fideszest. 

Forrás: MTI/ Koszticsák Szilárd

Van azonban egy sportoló, aki mára valamennyiük fölé nőt, és a céltábla közepére kúszott be balliberáliséknál: ő pedig nem más, mint Hosszú Katinka.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

Katinka bűnlajstroma ugyanúgy kezdődik, mint Danié. Bűnei viszont alapvetően háromszorosak, mert rögtön három aranyérmet is nyert az olimpián. Már ez önmagában is elég lenne, és nem kellene mellé a 9 világ-és 14 Európa-bajnokság, de az éremátadón Doktor Miniszterelnök Úr megkérdezte tőle, hogy adhat-e egy puszit, és Katinka azt válaszolta, hogy adhat. A ballib csürhének ez a kettő nagyjából olyasmi bűn lehet, mint amikor Semjén Zsolt levadászik valamit, amit Németh Szilárd bográcsban megfőz. 

Nem is spórolnak a szarcunamival azóta, ha Katinka bármit tesz, és bizony tesz is, mert Katinka bűnei rettenetesek azóta. Először is Katinka szerepelt a vizes VB reklámfilmjében, ami pedig 0rbánnal való nyílt kollaboráció. Katinka egyszerűen túl sok pénzt kap az aranyérmei után, amit fordíthatnánk inkább a Szegényemberekre is, ha megint az MSZP lenne kormányon, de sajnos nincs (jó lenne megint a pekingi olimpiai eredmény, mi? Ti férgek! Szerencsére akkoriban legalább Szegényemberek nem nagyon voltak, ja de!).

Forrás: MTI/Kovács Tamá

Katinka ráadásul túl olcsón úszik a Duna Arénában, ami a balliberálisok által legjobban gyűlölt olyan sportintézmény, ahol nem fociznak. Katinka drága táskákkal jár, és most elkövette a legszörnyűbb bűnt, amit haladó balliberális elkövethet.

Delfinekkel úszkált Dubaiban, ez pedig köztudomásúlag állatkínzásnak minősül - a Csanády utcában legalábbis. A bűnt pedig a tudomány legfrissebb kinyilatkoztatásai alapján azzal követi el, hogy intelligens állatot vet fogságba, aki tud a saját rabságáról, ezáltal szenved benne.

Forrás: Facebook/ Katinka Hosszu

Amennyiben ezzel érvelő liberálist fogunk, rögtön érveljünk azzal, hogy a tudomány, mint mindig, most is téved, sőt, egyenesen hazudik, hiszen azt is állítja, hogy a delfin emlős, pedig a delfin láthatóan hal. Méghozzá elég boldog hal, hiszen olimpiai bajnokokkal is úszhat. Ilyenkor a delfin örül, és a túlokos liberális éttermiség minden hülyeségére fittyet hányva a felszínre jön, és nagyot prüszköl a kopoltyújával. Pontosan akkorát, amekkorát a belpesti éttermiség Katinka következő olimpiai aranyánál fog….