A balliberális sajtó igyekszik áldozatot csinálni a gyanúba került Parászka Borókából

A 444-en írtak cikket az ellenzéki újságírónő panaszaira ráerősítve, aki "halálos fenyegetésekről" beszélt és kikérte magának, hogy használják a néhány nappal ezelőttig még nyilvános lakcímét a sajtóban. Erről sokkal könnyebb beszélni, mint az álhírgyanús történet részleteit magyarázni.

Mi tévő legyél, ha lebuksz azzal, hogy egy - jó eséllyel - egy ordas nagy Fake News-gyártásba fogtál a Telex-es és Átlátszós kollégákkal? Próbálj meg áldozatot csinálni magadból.

Erről szólhat annak annak a Parászka Borókának a Facebook-bejegyzése, aki tegnap este halálos fenyegetésekre panaszkodott. És panaszt ígért mindenkinek, aki a néhány nappal ezelőttig még Facebook-on nyilvános jeddi címét nyilvánosságra merte hozni cikkeiben. Persze, azonnal ráerősített a bejegyzésre a 444 is.

Összezár a csapat, ha lebukik egyik bajtársuk.

Parászka Boróka csak arról felejtett meg szólni, hogy nem találja-e problémásnak, hogy a jelek szerint már február 1. előtt elkészült az a Telex-cikk, amelynek alapján március legvégén igyekezett ő és néhány kollégája lejáratni az erdélyi magyarokat, és Fideszellenes hangulatot kelteni.

Hogy mennyire kampányfogásról lehetett szó, az jól látszik abból, hogy Márki-Zay Péter egyből követelte a külhoni szavazatok megsemmisítését, és még a választás napján is erről írt Facebook-oldalán.

Magyarázat helyett persze sokkal könnyebb sajnáltatni magunkat.